Реклама

Мелітопольська телекомунікаційна компанія стала частиною охоронної компанії "Шериф", об'єднавшись під його брендом

Переглядів: 1554

29 жовтня 2020 11:00

Мелітопольська телекомунікаційна компанія стала частиною охоронної компанії Шериф, обєднавшись під його брендом фото

Завершити всі формальності угоди планується 01.12.2020 року. На ці ж дати припадає й відкриття офіційної філії компанії, що матиме назву “Шериф” та буде в повному обсязі відповідати корпоративним нормам, матеріально-технічній базі та брендингу партнерів.

Задля того, щоб оцінити перспективи угоди, необхідно резюмувати підсумки діяльності обох партнерів:
 

  • На сьогодні компанія «Шериф» є лідером із приватної охорони України.
  • Уже 5-ий рік поспіль«Шериф» отримує незалежну Українську народну премію.
  • Під охороною «Шериф» знаходиться понад 30 000 об’єктів у Києві та Львові.
  • Сучасна матеріально-технічна база у комбінації з кваліфікованими працівниками надає змогу опрацьовувати тривоги оперативно та інноваційно.
  • Ключовою ідеєю, “серцем” стратегії компанії є інтереси клієнта, його безпека та оптимізація щоденних турбот ітривог. Внаслідок цього закономірна динаміка росту «Шериф» дозволяє зростати вдвічі щороку, незалежно від економічної нестабільностіззовні. Цього року компанія також не зупиняється на досягненнях, та, маючи на меті формування безпечнішої екосистеми українців, у розпал кризи почала масштабуватися Україною за допомогою франшизи.

«Найголовніше - це знайти однодумців, які розділяють наші цілі та цінності, зможуть реалізувати бізнес під брендом «Шериф», орієнтуючись не лише на прибуток та відповідність конкурентному ринку, а й на формування більшихі кращих власних можливостей, як це зазначено у стратегії компанії. Це задача не з легких.» - коментує генеральний директор «Шериф» Дмитро Стрижов.
 

МТК зі свого боку за останні роки не лише стала лідером у своїй сферіза кількістю обслуговуваних клієнтів у Мелітополі, а й проявила бажання на ексклюзивних правах розширити власний спектр послуг для жителів свого міста, таким чиномрозпочавши надавати безпеку на рівні кращих показників України.У зв’язку з поглинанням Мелітопольська телекомунікаційна компанія виражає особливу подяку своїм клієнтам за можливість робити більше, а бонусом стане безкоштовне переключення для діючих клієнтів. Що дасть змогу довірити власну безпеку професіоналам із новоспеченої Мелітопольської філії охоронної компанії “Шериф”.




Схожі новини: