Реклама

Новий, сучасний комп’ютерний томограф в м. Мелітополі

Переглядів: 2964

2 жовтня 2020 11:08

Новий, сучасний комп’ютерний томограф в м. Мелітополі фото

З 1 червня 2020 року в місті Мелітополі за адресою: вул. Університетська буд.48/1, в медичному центрі ТОВ «МЕДРЕЙ» розпочав свою роботу кабінет комп’ютерної мультиспіральної томографії. Обстеження пацієнтів проводяться на сучасному, новому 16-ти зрізовому комп’ютерному томографі фірми Siemens, (SOMATOM Emotion16, 2020 року випуску).

Обстеження ургентних пацієнтів проводиться у день звернення з видачою результату обстеження протягом двох годин. Обстеження планових пацієнтів та пацієнтів з веденням контрастної речовини за попереднім записом на протязі двох діб з дня звернення, з видачою результату обстеження протягом однієї доби.

Дослідження описують висококваліфіковані обласні фахівці, з великим досвідом роботи.

Перелік досліджень медичного центра «МЕДРЕЙ»:

1) КТ головного мозку, при підозрі на геморагічний інсульт, патологію судин, новоутворень в мозку і мозкових оболонках, гематом;

2) КТ кісток черепа - виконується у випадку сильного забиття, переломах черепа,  при підозрі на кісти та новоутворення;

3) КТ гортані - травми шиї з підозрою на пошкодження органів, сторонні тіла в шиї, пухлини гортані, щитоподібної залози, стравоходу, м’яких тканин шиї, гнійно-запальні захворювання  м’яких тканин шиї (флегмони, абсцеси, інфільтрати), лімфогранульоматоз, метастази пухлин у лімфатичні вузли, дивертикули стравоходу;

4) КТ ЛОР органів - виявить деформацію стінок носових ходів, абсцеси і кістозні утворення, встановить наявність запального процесу в ділянці альвеолярних відростків, придаткових пазух носа, лобних пазух і решітчастої кістки, зовнішнього та внутрішнього вуха, онкопатологію;

5) КТ відділів хребта -  сколіоз, травми, остеопороз, болі в ногах, міжхребцеві грижі, остеохондроз, пошкодження хребців та дисків;

6) КТ суглобів - виконується при підозрі на артроз, артрит, травму суглобів;

7) КТ органів грудної порожнини - при підозрі на патологію органів розміщених в грудній порожнині: легені (пневмонія), бронхи, стравохід, серце, лімфатичні вузли, плевра, середостіння. А також молочні залози.

8) КТ органів черевної порожнини, заочеревинного простору та органів малого тазу - для виявлення панкреатиту, патології жовчного міхура, апендициту, холангіту, дивертикуліта, портального та мезентеріального тромбозу, кіст, скупчення рідин, захворювань печінки (гепатит, цироз, гепатоз), аденом та кіст наднирників, гемангіом та гепатоцелюлярних карцином, абсцесів, сторонніх тіл, лімфатичних вузлів. При підозрі на онкологію сечового міхура, нирок, гідронефроз, полікістоз, наявність конкрементів (каміння) в нирках.

9) КТ ангіографія -  за її допомогою досліджують судини, що постачають кров’ю головний мозок, шию, органи грудної порожнини, органи черевної порожнини,  в тому числі малий таз та нирками, нижні та верхні кінцівки.

В результаті чого візуалізуються: вроджені патології судин, звуження та обструкція артерій, аневризми,  тромбози глибоких вен, тромбоемболія легеневих артерій.

10) КТ - онкоскринінг , виконується при підозрі на онкопатологію. За  допомогою комп’ютерної томографії можна виявити  новоутворення різного розміру, навіть декілька міліметрів. Дане обстеження дозволяє досліджувати різні типи тканин- від м’якої до кісткової.

Кабінет комп’ютерної томографії працює з понеділка по п’ятницю з 09.00 год по 17.00 год., у суботу з 08.00 по 14.00 год., неділя – вихідний.

Чекаємо на Вас в нашому центрі за адресою –м. Мелітополь, вул. Університетська 48/1; телефон для запису: +38 (097) 03-111-99.

Пам’ятайте, що точний діагноз - успіх в лікуванні!

Facebook

https://www.facebook.com/profile.php?id=100052000311836

Instagram

https://www.instagram.com/medray__melitopol/

Сайты:

https://medical-center-5531.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

https://mcgeneva.com.ua/tsentr-kompyuternoj-tomografii-medrej/

 

 

 

 

 

 




Схожі новини: