Живи в ритмі VELO

Переглядів: 657

1 жовтня 2020 18:25

Живи в ритмі VELO фото

На правах реклами

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

Божевільний ритм життя змушує нас підлаштовуватися і правильно розставляти свої пріоритети. Нове покоління людей — це цілеспрямовані і яскраві особистості, які намагаються охопити весь світ, не пропускаючи жодної цікавої події. Сучасний стиль життя не передбачає компромісів. Зупинитися — значить втратити щось важливе, випасти з центру подій.

Новими цінностями переймаються не тільки люди, але і міжнародні компанії. Кожен день вони розробляють більш інноваційні продукти, які можуть відповідати поколінню зі стилем життя on-the-go. Однією з таких інновацій стали нікотинові паучі без тютюну, що випускаються під брендом VELO.

Що таке VELO

Хто сказав, що просте не може бути smart? Хто придумав, що для чогось нового обов'язково потрібні труднощі?

VELO — прості, але сучасні паучі, готові стати альтернативою звичного способу споживання нікотину. На український ринок вони прийшли зі Швеції, де вже давно завоювали визнання у суворих, але продуктивних скандинавів. https://go-velo.com.ua/collections

У чому унікальність продукту?

  • Він не містить тютюну. Замість цього використовується очищений нікотин;
  • Розміщується в роті, без необхідності підпалювання і куріння;
  • Відповідно, не продукує попелу, диму і неприємного запаху;
  • Не впливає на оточення;
  • Може використовуватися всюди, оскільки не має обмежень на місце застосування.

Як застосовувати нікотинові паучі VELO

Пауч VELO виглядає як довгаста біла подушечка. Всередині неї міститься вода, нікотин, сіль, підсолоджувач і ароматизатор.

Інструкція з використання досить лаконічна. Кожна упаковка VELO має два контейнери — один містить 20 паучів, а другий призначений для використаного продукту.

  1. Необхідно дістати пауч з упаковки;
  2. Розташувати його між верхньою губою і яснами так, щоб було зручно;
  3. Про початок процесу повідомить легке поколювання — воно супроводжує вивільнення нікотину і триває недовго;
  4. Продукт слід тримати в роті від 5 хвилин до півгодини;
  5. Після закінчення сеансу його необхідно розмістити у спеціальному контейнері для використаних паучів або утилізувати в урну.

Використовувати VELO можна в будь-якому місці й у будь-який зручний час. Кафе, зустріч з друзями, робоча зустріч, подорож, громадський транспорт. Пауч залишається непомітним для людей навколо, тому ніхто навіть не здогадується про те, що в цей момент людина отримує нікотинове насичення.

VELO представлений на ринку декількома смаками і 4 рівнями міцності. Однак, наскільки б міцні сигарети ви не курили, починати знайомство з продуктом рекомендується з першого або другого рівня міцності.

*




Схожі новини: