Ю. Тимошенко: "Опасность грозит независимости Украины"

Переглядів: 704

23 лютого 2010 08:35

Ю. Тимошенко: Опасность грозит независимости Украины фото
Об этом она заявила в своем обращении к украинскому народу.

В частности, Ю.Тимошенко отметила: "Как и миллионы украинцев я утверждаю: Янукович не наш Президент. Президент, который пришел к власти обманом, надолго не задержится. И мы с вами обязаны на это коротко время надежно защитить все, что является ключевым и ценным для нас, для нашего государства".

По словам Ю.Тимошенко, команда Виктора Януковича уже начала приватизировать газотранспортную систему Украины и обратилась с иском против Украины в Стокгольмский суд, чтобы отсудить запасы природного газа. "Вопиющий факт: команда нового Президента выступает против государства Украина. И все это только начало. Сегодня в опасности независимость Украины. Что делать в этой сложной ситуации? Остался один действенный выход - это объединение в Верховной Раде демократических государственных сил, всех мыслящих депутатов "Нашей Украины - Народной Самообороны", Блока Литвина, БЮТ. Нужно отложить, наконец, все противоречия и создать в Верховной Раде мощную команду, которая не позволит установить антиукраинскую диктатуру", - указала Премьер.

"Я публично предлагаю именно такой действенный путь, и уже начала переговорный процесс. Это и дутее проверкой патриотов и демократов на преданность Украине и непродажность", - подчеркнула Ю.Тимошенко.



Имя:
Ваш комментарий:

Щирий
26 лютого 2010 г. (18:48)
Так я баран чи мавпа? А то якось зі статусом не зрозумію. Боже, які ви все ж таки тупо виглядаєте зі своїм тваринним гумором - баран, мавпа, банделог, вівця, воші... Ви хоч школи позакінчували, покидьки донбаські, чи одразу як Ваш пахан - до "школи життя", а потім - "завгаром"?
Аноним
26 лютого 2010 г. (18:41)
Ты знаком с поисковиками Щирый? Или вчера из пещеры вылез? Адрес ему подавай...Тут тебе никто ничего не доказывает. Глупо доказывать обезьяне то что земля круглая, тем самым опускаясь до ее уровня. Ты просто сам себя выставляешь на посмешище, своим бараньим упрямством. Тебе это нравится? Тогда продолжай в том же духе.
sven
26 лютого 2010 г. (12:57)
Знаешь,падло,за Судоплатова,знаешь!Вот живи отам у себя в яме и бойся!
Аноним
26 лютого 2010 г. (16:38)
Щирый хорош яд выливать свой. Есть замечательный сайт Тягнибока и ВО Свободы. Там тебя встретят как родного. А тут ты враг. И тебя все будут воспринимать в штыки. Твои агитации тут не оценят. Даже если ты будешь писать под именем Алла, Олаф или Любомир. Ты одинок. Уходи, твои ценности нам чужды.
Щирий
26 лютого 2010 г. (18:31)
Ще раз для усього шановного бомонду повторюю: я сам по собі, інші - не знаю. Судячи зі стилю викладання, Олаф і Любко - також різні люди. Тому про мою самотність не вам судити, пане Анонім. А те, що мої репліки все ж зачіпають Ваш погляд, свідчить піна на роті у скаженого Свена та немала кількість подібних Вам Анонімів. Раз сперечаєтесь - значить, відстоюєте щось, відбиваєтесь - а отже, не впевнені у своїй правоті. Адресу, до речі, підкажіть сайту Тягнибока, я теж зайду та плюну на його Фаріонку. Бо я "щирий", а не "свідомий", второпав?
Прохожий
23 лютого 2010 г. (08:47)
Вот бредятина. Проиграла - признай поражение. Нет, надо повыдергиваться, показать свое нутро. Лакомый кусок забрали, теперь ее дети будут голодные, а она станет бомжом окончательно.
Насмешник
23 лютого 2010 г. (09:02)
Наташа, Вы хотели в последнем предложении написать нечто другое? Что это за "Это и дутее проверкой патриотов?" Что на Вас там дует возле компа?
Щірий
23 лютого 2010 г. (09:23)
Якщо не має національної ідеї, не має джерел - навіщо така держава, де правлять бандюки свинорилі, де паплюжиться усе надбання українського народу - мова, культура, устрій життя, духовність. Ви плакати будете через кілька років, навіть ті, хто зараз на південно-східному березі сраку дере за Януковича - бо вами підітруться та й викинуть геть як непотріб. Бо Ви такі і є - духовне сміття України.
Аноним
23 лютого 2010 г. (09:26)
ВОНА БРЕШЕ!ВОНА-ЦЕ ТИМОШЕНКО!!!
Аноним
23 лютого 2010 г. (09:48)
Брехло - це ти, безликій Анонім, навіть імені в тебе немає, бо ти - біло-блакитна біомаса. Як казав Ваш улюблений Янукович у прямому ефірі (не знав, що камера працює): "Коли це бидло розійдеться?"
Щірий
23 лютого 2010 г. (09:50)
Попередній коментар - мій, не встиг внести нік у віконце.
Кот
23 лютого 2010 г. (10:46)
Я хоть и отдавал предпочтение Тимошенко, но этот "плач Ярославны" уже достал. Всё, поезд ушёл, проиграла выборы. Иди работай на БЛАГО УКРАИНЫ, а не лей крокодильи слёзы ежедневно.
Дятел с парка
23 лютого 2010 г. (10:50)
Человек загнан в угол, при чем своими же, которые будучи на должностях выгребали у государства деньги на выборы, как делал это Кирпа. Здесь речь уже о жизни и смерти, потому что будет аудит бюджета, министерств и ведомств. Директор луганскантроцита - бьютовец, уже с семьей выехал в израиль. В тюрягу никто не хочет а выхода нет, регионалам легче всего сейчас вывернуть все наизнанку. Когда снимали януковича в последний раз, то в бюджете юле передали 27 млрд., а сейчас полный абзац. Если ЮВТ снимут с премьерства то она уже НИКТО, даже не депутат сельского совета, так что здесь вариантов мало, они либо эмигрирует, либо будет худший вариант.
Кот
23 лютого 2010 г. (10:52)
Щірий...... А ты кто такой, что расписываешься за всех кто голосовал за Януковича, называя их бело-голубой массой? Ты считаешь себя умней работяги стоящего у станка или доярки в колхозе идущей на работу тогда, когда ты ещё видешь сны? Или ты умник ставишь себя выше военного который носит звёзды на погонах? А может ты вообще умней и выше ВСЕХ?
Щірий
23 лютого 2010 г. (12:12)
Ні, Кіт, я не вважаю себе розумнішим за всіх. Є люди розумніші за мене і за інших, але вони з нами ось тут не спілкуються - їм це не потрібно. Вони начхали на нас, бо вони мають владу. Вони її отримали - і ми їм тепер до сраки, шановний. І я до сраки, і Ви, та й усі інші. Ми їм не рівня. Але це ненадовго - ЮВТ ще скаже своє слово, і воно аж ніяк не буде останнім!!!.
Кот
23 лютого 2010 г. (12:25)
На сколько я помню и Тимошенко и Ющенко были ПРИ ВЛАСТИ, да и сейчас остаются, ещё остаются?! Или это ХОРОШИЕ властители?
прок
23 лютого 2010 г. (12:50)
Опасность грозит независимости украины от таких политиков как она и ей подобные, которые разворовав страну уничтожив бюджет, ухитряются еще и выступать радетелями за благо страны. Смешно, когда та кто была у власти и имела все возможности для фальсификации и естественно использовала их на всю катушку, теперь обвиняет во всех своих грехах других..Это называется свалить с больной головы на здоровую.А самое ужасное в этой ситуации, что она еще и дестабилизирует и так непростую ситуацию, в то время когда всем надо засучив рукава принимать меры, чтобы окончательно не пропасть стране под названием УКРАИНА
карась
23 лютого 2010 г. (17:35)
Это всё пиар,ей так нужна эта Украина как зайцу стоп сигнал. ]:-o
Аноним
23 лютого 2010 г. (17:46)
достала уже, згинь ]:-o
Van
23 лютого 2010 г. (19:08)
Или я чего то не понимаю или это был непосредственный призыв к совершению действий, угрожающих общественному порядку ст.295 УК Украины а так же ст.109 УК Украины в контексте - Действия, направленные на насильственное изменение либо свержение конституционного строя или захват гос. власти (а именно публичный призыв к непринятию решений ЦВК и ВАС Украины) Не слишком уж уважаемая Тигрюля страх потеряла??? И куда смотрит ГПУ?
Van
23 лютого 2010 г. (19:33)
P.S/ а так же грубое нарушение ст.5 конституции Украины ]:-o
Van-у
23 лютого 2010 г. (21:53)
Выкладывай уже весь УК Украины и конституцию,- всем очень интересно
суперзлой
24 лютого 2010 г. (08:03)
Тимошенко житья нам не даст . Так что пусть делит Украину и п*здует во Львов. А мы будем Федеральным округом России. И в этом только нам будет лучше жить.Лично мое мнение. Как вы?
Van
24 лютого 2010 г. (08:13)
Комментарий удален
апостол
24 лютого 2010 г. (08:35)
какое она имеет право говорить за всех людей-избирателей:"где миллионы украинцев,голосовавших за нее?".....это больной человек, навязчив и скользок.
Van-у
24 лютого 2010 г. (09:39)
Та неее,так не пойдееет,выкладывай весь текст полностью :-)
Вперед, в Россию
24 лютого 2010 г. (10:26)
24.02.10|08:03 | суперзлой. Давай сваливай в РФ и станешь реальным ХОЛУЕМ федеральным. Мне Украина нравится, мне все в Украине нравится, в Украине я свободный человек и Свободу ни на что не променяю, тем более на Рашу. ]:-o
Щірий
24 лютого 2010 г. (10:52)
Ага, будете федеральною ганчіркою Московії - Федеральна губернія Малоросія. І ставитись будуть до Вас ще гірше - скажуть: що, шмаркачі, не змогли без нас, без Росії-матінки. І податки усі будуть до Москви забирати, а Вам - кріхти з барського путіно-медведського столу. От тоді Ви дійсно станете холуями та панськими холопами Великоросів
Мелитопольец
24 лютого 2010 г. (12:52)
Мне вообще пофигу, кто на каком языке говорит. Мне пофигу Русский ты или Украинец, или ты Чечен или негр. Говори на каком хочешь. Но не смей обсирать Украину и хвалить другую страну. Раз уж тут живешь - живи, а если больше нравится Россия, так и езжай туда. И не смей толкать даже идеи про раздел Украины. Тем более стать частью России или любого доугого государства. Это ведь государственная измена и есть статья в УК.
Не пофиг, но УВАЖУХА
24 лютого 2010 г. (13:32)
Не пофиг, но УВАЖУХА 24.02.10|12:52 | Мелитопольцу. И я такого же мнения, только вольчьи нацменские стайки по захвату земли и власти - мне не подуше: кому не в жилу Украина - нах на историческую родину. :-[
Щірий
24 лютого 2010 г. (13:34)
Я ж про це і кажу - требі вчитись жити в Україні разом, але при цьому треба ж розуміти, що в Україні повинні бути українські правила поведіник, не робити з неї Малоросію, як це було за часів СРСР.
sven
24 лютого 2010 г. (20:44)
Вот и свидомит отозвался....Цыть,собака бандерская!Давай в горы двигай,трахай овец и корми вшей в схронах!А мы тут как нибудь сами разберёмся....ХЕРой херов! :-)
Правду глаголишь
25 лютого 2010 г. (09:08)
25.02.10|07:58 | Щірий правду глаголишь. Не трать попусту энергию на svenей, им гоминоидов не понять, им бы пожрать да похрюкать. :-[
Щірий
25 лютого 2010 г. (07:58)
СВЕНтух - якийсь дегенерат, що схиблений на зброї - повбивати, напалм, та ще й збочинець - за вівцетрахами підглядає у наших Карпатських схронях, знає достименно, де вони й коли тих вівць дрючать. Ось такі ви патріоти - скажені та схиблені на зброї промосковські задрипані пролетарії. Через таких "громадян України" і ставляться до України як до помийної ями, в яку Ви її позаганяли своїми збитковими вугольними шахтами та дешевим непотрібним металом, ГАЛІМИМ (от ще приклад російської ментальності) хімічним виробництвом. Навіть пан Олександр це визнає, цитую його вислів з іншої гілки сайту: «Порядочные люди должны сплотиться и дать им отпор: отвергать, а, по возможности, уничтожать всю ДЕРМОвую информацию, не покупать товары с ДЕРМОвой маркировкой, не посещать магазины с ДЕРМОвыми вывесками и не отвечать на ДЕРМОвые реплики» (Дермо у розумінні пана Олександра – це ДЕРжавна МОва, тобто товари з українською маркировкою, українського походження, наші з Вами вітчизняні товари – той же метал, пластик, вугіль та інше виробництво – це мотлох і непотріб, як це сам і підтверджує щірий україно- ненависник пан Олександр). Так хто з нас більший ворог України – ми, які заробляють так, як можуть, навіть в кріпаках у поляків, чи Ви, безробітні пролетарії, які не можуть створити у своїх донецько-дніпропетровських мегаполісах та занедбаних шахтарських містечках достатню кількість робочих місць? Відомо добре, що самий розквіт злочинності приходиться на ці регіони, бо ви, недоумки, навіть заробляти не можете нормально – або в шахтах корчитесь на пана Ахметку та його дуполизів, або ріжете та вбиваєте один одного за мобіли та золоті цяцьки. Нащадки Пугачова недобиті!
Щірий
25 лютого 2010 г. (19:07)
Ото ж бо і воно. Щірих українців, які люблять свою країну такою, як вона є, які знають її мову, її пісні - мало, а Свеней - 90% з усього Донецько-Запорізького краю. Або, як самі ж московські пролетарії кажуть: "РЫГИОНу".
шахтер
25 лютого 2010 г. (20:43)
Ага! С голой жопой, с утра до вечера песни да пляски и памятники убийцам и фашистам! И зарабатывают "щирые украинци" торговлей сушеными грибами и клюквой. Или дудку из дерева выстрогают. Увальни дотационные. Ваша ценность нулевая. Отделяйтесь от нас если вы так ненавидите русскоязычные регионы.
натан
25 лютого 2010 г. (20:45)
Не ну почему же... Бандеры обладают бесценным сокровищем в виде трипольских горшков и искусством изготовления гуцульских шляпок:-) :-) :-)
Аноним
25 лютого 2010 г. (20:47)
Мой родной язык русский. Державна мова и родной язык - разные вещи. Если ваш родной украинский - ради Бога. Вы хотите чтоб мы возненавидели украинский язык? Так дождетесь!!!
Щірий
26 лютого 2010 г. (08:29)
Правильно, Натан, ми хоч щось зробити можемо власними руками - хоч дудку, хоч шляпку, хоч грибів насушити та клюкву продати. А ви тільки бухаєте та в шахтах куцьорбитесь на пана Ахметку. У вашому південно-східному регіоні генделиків та кабаків усіляких більше ніж дорослого населення, весь регіон засмічений, заражений, забруднений всіми тіма "коксохімами", "антрацитами", "алімінієвими комбінатами", від яких шкоди для України набагато більше, ніж користі. І ви ще кажете про якусь особову роль Вашого регіону. Ваш улюблений Крим засраний вже по самі вуха, і до речі, був завжди (!) дотаційним регіоном, оскільки з нього викачували все що можливо, а вже потім вирішували, що йому дати. Ніяких реальних програм розвитку!!! Чому ж тоді Ваші олігархи донецько-дніпровські іздять до нас у санаторії - Трускавець, Карпатські схили, на наші цілющі джерела? Бо своє ви вже усе втратили через свою власну начебто "індустріальність". Всі ваші заводи та комбінати належать людям, які вивчають своїх діточок за кордоном, виводять туди ж свої гроші, а Україну і, зокрема, Ваш регіон, використовують лише для викачування прибутків. А я хочу, щоб Україна розвивалась органічно - і працювала на себе, а не на купку ахметових, порошенків, колесникових, тигипків та прочего непотрібу. Ось приблизно так!
sven
26 лютого 2010 г. (08:45)
О как собака свидомая разошлась,а!Так и гавкае,псина шелудивая!Я те говорю ещё раз-залезь в свой схрон и корми вшей,падлюко!Либо двигай в Польши-Италии-Испании-Португалии и ишач там,ХЕРой херов!Или ты забыл,уродец,что сделал с твоим земляком Коновальцем наш земляк Павел Судоплатов?Напомнить?
Щирий
26 лютого 2010 г. (09:26)
sven, від тебе я другого і не очікував - "схрон", "воші", "Херой", "Судоплатов". Стандартний набір образ від неповнолітнього або агресивно-озлобленого маргинала, якому більше нічого добавити. Одне й те ж лайно на всіх гілках. Навіть сумно з тобою сперечатись. Тобі що не гавкни - з тебе у відповідь лише патріотичний понос свідомого "москаля"
Щирий
26 лютого 2010 г. (14:28)
До речі, мешкаю я на пятому поверсі, скажений Свен. Дозволь зробити деякі висновки, пане Лікар? По-перше, твоя пристрасть до підглядання за половими актами гуцулів за участю тварин, зокрема, овець. По-друге, твій постійний генітальний тупий сарказм. По-третє, твоя лікарська спеціалізація. В-четвертих, "СВЕН" - це, з урахуванням вищезазначеного, часом не "С ВЕН...ЕРОЛОГИИ"? То ти, бідненький, запрацювався? Задовбався наркоманів та спідоносців своїх мелітопольських лікувати від болячок. А може, сам заразився, говорять, сіфіліс на мозковій діяльності відображається. Тобі б до колег твоїх сходити, спттай щось заспокійливе.
Щирий
26 лютого 2010 г. (14:44)
Коли ж Ви нарешті зрозумієте різницю між "свідомий" (сознательный) и "щирий" (истинный), га, громадяни? Між тим, хто спотворює сутність, і тим, кто хоче захистити сутність?
Аноним
26 лютого 2010 г. (18:53)
Вот свинья тупая...Ему говорят уходи отсюда не понимает. Ты видно любишь оскорбления в свой адрес, мразь западенская?? Или ты мазохист? Ты выйди на 9 мая в Донецке и скажи это перед ветеранами и участниками парада. Тогда посмотрим кто из нас недолугий (блин ну и словечки у этих рагулей бандеровских)
Щирому
26 лютого 2010 г. (18:55)
Мог бы иметь уважение и отвечать на нашем родном языке, русском. Или "дви освити" не позволяют выучить русское правописание?
Щирий - для Анонимов
27 лютого 2010 г. (10:31)
Анонимы, свинья - это к СВЕНу. Постараюсь вас как-то уважить и отвечу на просьбы телезрителей. Мне всего лишь достаточно уметь абстрагироваться от нелепых и примитивных оскорблений ограниченного в мировоззрении пророссийски настроенного электората, который всю полемику о статусе языка и взаимоотношениях с Россией сводит к паре-тройке подзаборных ругательств. И тогда становится очевидно ясно - будущее "такого" электората - вечные шахты-копальни у частников, тюрьмы как школы жизни (а не культурно-просветительские заведения), телевизор с Вечно живым Гарантом, пьянство от осознания серости и убогости собственного существования и "мастер-классы" сквернословия и шовинизма по отношению к другим национальностям. И перспектива подобных русо-арийцев - нулевая. Довольны? Та й що Вам так мої дві освіти спокою не дають? Підказати адреси, де можна ще повчитись?
украинец
28 лютого 2010 г. (08:59)
Лично мне по барабану , останется Украина независимой или станет федеральным округом России. Лишь бы люди были накормлены, получали хорошую медицинскую помощь, могли позволить себе по-человечески отдыхать.
да
1 березня 2010 г. (19:34)
И Янукович с этим справится!!
Щирий
2 березня 2010 г. (18:05)
УКРИАНЕЦ, писав би одразу - МАЛОРОС або ХОХОЛ (це такий українець, якому насрати, у якій країні жити, аби сала побільше було. Це ті так звані "українці", які повтікали за кордон і звідти повчають нас як треба жити і працювати.
Щирий
2 березня 2010 г. (19:35)
До речі, Вілд КОТ, БОРОДА, Алла та СЕЙШ - зайдіть на гілку про тітку Фаріон - я там Вам усім відповів так, як Ви заслуговуєте.
???
2 березня 2010 г. (20:05)
И снова здрасьте - Щирый вылез!
WildCat
2 березня 2010 г. (20:30)
До речі, Вілд КОТ................Бред твой читать - себя не уважать. Я свое мнение высказал. Спорить с тобой не считаю нужным. Время покажет кто прав.
WildCat
2 березня 2010 г. (20:51)
И свое происхождение я как раз хорошо знаю - в Польше мои друзья провели соответствующие поиски и установили что по отцу я - потомок польских князей из ветви Чарторыжских. Так что трахать тупых бандерлогов - это у меня в генах...... :-)
Пес
2 березня 2010 г. (23:42)
Все это конечно интересно,но вы забыли что человек по своей сути животное,так что самое главное вкусно поесть и т.д.а где мы жить будем в россии или украине это не столь важно.

Схожі новини: