В Чернігові реалізовано унікальний проект “Слухай ЧE” - музична презентація міста”

Переглядів: 880

18 лютого 2010 13:37

В Чернігові реалізовано унікальний проект “Слухай ЧE” - музична презентація міста” фото

Фіналом конкурсу став випуск ліцензійного компакт-діску – збірки кращих рок-гуртів Чернігова під назвою “Слухай ЧЕ”. 12-го лютого цей диск було офіційно презентовано на гала-концерті в Чернігові з одноіменною назвою, який і став крапкою у п’ятимісячному музичному марафоні.

За всім перебігом проекту можна було спостерігати на спеціально створеному розділі чернігівського міського порталу gorod.cn.ua. Таким чином було створено потужний мультимедійний пакет просування.

Під час пресс-конференції, присвяченої презентації збірки, заступник чернігівського міського голови Оксана Тунік-Фриз підкреслила важливість цієї події для виховання місцевого патріотизму і підтримки молодих музикантів. Проект проводився за підтримки управління культури чернігівської міської ради.

Видавець Чернігівської Медіа Групи Ярослав Сухомлин зазначив, що платівка «Слухай ЧЕ!» в цьому році це не просто якісна збірка, а музична презентація Чернігова. Він зауважив, що соціальна місія проекту – стимулювати творчу активність молоді у Чернігові. “Ми хочемо розворушити молодь. Краще збиратися і грати класну музику, отримувати від цього насолоду, ніж просто пити пиво на лавці.”

Координатор проекту «Слухай ЧЕ!» Леся Федоренко розповіла про те, що близько 50 виконавців та гуртів направили заявки на участь. Після відбіркового туру, за яким всі бажаючи могли спостерігати на спеціальному розділі чернігівського міського порталу, до платівки потрапили 12 виконавців. «Всі вони наші, всі вони талановиті. Ми пишаємося ними!” – зазначила вона.

Музичний конкурс “Слухай ЧЕ” і випуск одноіменної платівки став дійсно унікальною подією на музичному ринку Чернігова і України. А також ще одним підтвердженням того, що найцікавіші ідеї і проекти народжуються як раз в період кризи.

Контактна особа – координатор проекту Олександра Федоренко тел. 0462 653653 (внутр. 150), e-mail: [email protected]



Имя:
Ваш комментарий:

Аноним
18 лютого 2010 г. (18:00)
Организаторы просто забыли в названии перед буквой "Ч" букву "О " поставить. Был бы полный ажур. :-)

Схожі новини: