Афера 112-го каналу. Що насправді сказав Усик

Переглядів: 1251

15 грудня 2018 12:00

Афера 112-го каналу. Що насправді сказав Усик фото
ВИ ОТ СЛУХАЛИ ЯКА БУЛА РОЗМОВА РЕАЛЬНО?

ВЕДУЧИЙ:

- Ось Анонімка Онаньєва вам пише. "Еслі радікально настроєнниє люді пойдут захвативать Лавру і ізбівать монахов, что ви сдєлаєте?"

УСИК:
- Я стану на сторону монахов.

ВЕДУЧА:
- А ще є питання від Херзнанія Анонімусовича. "Как ви атносітєсь к обискам у мітрапаліта Павєла?"

УСИК:
- Да я об этом не думаю. - робить паузу і спригує з підводки до хейтерського батлу. - Вы знаете, когда задаю вопросы моему духовнику о том, как реагировать, то всегда советует мне читать Библию, Еванглие. Там все написано.

Ведуча казала ніби це останнє питання про релігію, але ведучий підкидає про Томос.
Розумієте. Важливо цю тему закинути в кінці. Після певної накрутки. Тугого Усика треба докрутити аби дістати бажаний результат. Аби він навіть не зрозумів що бовкнув. Саме тому ряд:
- ПИЗДЯТЬ МОНАХІВ, ПАЛЯТЬ ЦЕРКВИ!!!!
- БЛЯ, А ОБИСК!! ОБИСК У МІТРАПАЛІТА!!! СВЯЩЕННІКА ВАЛАКУТ В ГЕСТАПА!!!!
- І ЧТО ЖЕ ТИ ТЄПЄРЬ СКАЖЄШЬ О ТОМОСЕ?! ЧЬТО ОБ ЄТОМ КРАВАВАМ ТОМОСЄ!?!?

Але що сказав Усик?
Замість бажаного 112, боксер далі уникає політики і меле щось невнятне про "якщо люди всі стануть добріше, якщо більше любитимуть себе і родину, тоді я за Томос, давайте займатись собою і любити ближнього сусіда"...

До речі, тут уже 112 і зірвався:
- ДААААА... СОСЄДА?! ЛЮБІТЬ СОСЄДА!! УСІК ПРІКАЗАЛ ЛЮБІТЬ РАСІЮ!!!
...

Леді і джентельмени.
В моменти, коли боксер Усик відпочиває у нього під боком шепче батюшка з УПЦ ФСБ. Уже не перший рік. Це серйозна робота. Але він ще досі з набитим на руці українським тризубом.

Те, що на фронті багато українських солдатів говорять російською, слабо втішає росіян під нашим обстрілом.

З козацьким чубом. Під нашим прапором. Рука Усика з тризубом пиздить боксера з РФ. І в Росії лише заздрісне хрюкання "укроп падла сільний".

Згадайте, на початку війни, багато наших солдатів і офіцерів мали вату в головах. Але перші утрати від росіян, перша волонтерка від народу, перші перемоги заради України... І прийшло усвідомлення.

З Усиком мала працювати наша церква. Але багато наших "священників" такі як і мерзотники з УПЦ ФСБ значно ближче до долара, аніж Бога.

Мало би міністерство спорту. Але скільки там треба провести обшуків? Перш ніж хоч щось запрацює для спортивного розвитку...

Чи превентивна робота спецслужб чи розвідки. Чемпіон світу. Це серйозна справа. Але це не Усика російський паспорт, а в заступника керівника зовнішньої розвідки України Сємочка, блядь.

- ЕСЛІ ПАЙДУТ УБІВАТЬ І ЖЄЧЬ СВЯЩЕННІКОВ ЧЬТО СДЄЛАЄШЬ ТИ?

Думали Усик скаже:

- Да, пускай лупят священников. Я ім топор принесу, топор!
Правда нелогічно таке очікувати? Особливо враховуючи, що Усик не ЛГБТ і не комуніст. Має повсюдні переживання по темі віри і трепетно ставиться до священиків взагалі.
Нас розводять, змішуючи етику і політику. Тому не сильно пинайте боксера Усика. Краще скажіть:

- Еслі радікальная толпа пойдет вешать блядей з телеканала ФСБ-112 і сепарськой фабрікі NewsGRUone, что ти будешь дєлать?

А тоді зроби репост.

Автор: Євген Карась

Источник: censor.net.ua


Имя:
Ваш комментарий:

Усик - лучший!
20 грудня 2018 г. (20:56)
Не было хрюканий про сильных укропов, но в целом верно. А Усик - красавчик! Славит нашу Украину не смотря ни на что. Сколько его свои же свиньи пытались спровоцировать - НЕПРОБИВАЕМЫЙ. И в боксе тоже. Не лезет туда, куда не нужно и делает, что умеет. Позор провокаторам! А Александру - новых побед! И берите дружно с него пример! :)


Схожі новини: