В Запорізькій області очікується погіршення погодних умов

Переглядів: 971

10 грудня 2018 16:30

В Запорізькій області очікується погіршення погодних умов фото
У зв’язку з виходом на територію Запорізької області активного південного циклону 11-12 грудня очікується ускладнення погодних умов: 11 грудня – сильні опади, переважно у вигляді дощу, посилення північно-східного вітру до 15-20 м/с; впродовж доби 12 грудня - опади у вигляді снігу та дощу, вночі місцями сильні опади, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, пориви південно-західного вітру до 15-20 м/с. Можливо ускладнення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Для забезпечення безперебійного руху на автошляхах регіону в період погіршення погодних умов дорожні організації знаходяться у режимі цілодобового чергування.

Дорожники області звертаються до водіїв, з проханням - при виникненні надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах державного значення Запорізької області, негайно повідомити оператора диспетчерської служби за тел. (061) 787-64-30 та при можливості не продовжувати рух по цій ділянці дороги, а зачекати на ділянках відстою транспортних засобів та дати можливість проїхати техніці для розчищення й обробки ділянки.

Служба автомобільних доріг у Запорізькій області закликає водіїв бути обережними під час руху за складних погодних умов та чітко дотримуватися Правил дорожнього руху: користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечної дистанції та інтервалу, не перевищувати швидкість. Також варто відмовитися від ризикованих маневрувань, які за складних погодних умов можуть привести до створення аварійних ситуацій. Крім того, Служба автодоріг рекомендує водіям під час сильного погіршення погодних умов по можливості утриматися від поїздок на далекі відстані.

Источник: ukravtodor.gov.ua


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: