Де найвигідніше купити двері Львів?

Переглядів: 991

22 листопада 2018 11:11

Де найвигідніше купити двері Львів? фото

Коли ви плануєте ремонт або будуєте будинок з нуля, то необхідно звертати увагу на кожну деталь кожної кімнати. Вхідні та міжкімнатні двері не є винятком, адже можуть як підкреслити обраний стиль, так і зіпсувати увесь інтер’єр. Тому дуже важливо звертати увагу не тільки на надійність дверної конструкції, але й на її стиль, колір і матеріал. Але де найкраще купити двері у Львові й не переплатити? Компанія «Центр Дверей» може запропонувати дверні полотна на будь-який смак і гаманець. Наші спеціалісти завжди готові надати консультацію та допомогти з вибором, тому ви можете бути впевнені, що у нас обов’язково знайдете саме те, що шукали.
 

Переваги, які ви отримаєте, купуючи двері у Львові у компанії «Центр Дверей»

На ринку є багато фірм, які займаються продажем вхідних та міжкімнатних дверей. І часто дуже важко розібратися, де саме купувати краще. Компанія «Центр Дверей» вже дуже довго працює у сфері продажу дверних конструкцій і має дуже добрі відгуки від покупців. А все це дякуючи тому, що фірма завжди намагається максимально допомогти кожному клієнту із вибором і дати вичерпні відповіді на усі питання. Крім цього, обираючи нас, ви отримуєте можливість:

  1. Купити готові вироби у підходящому для вашого інтер’єра стилі, кольорі та розмірі або ж зробити замовлення на індивідуальний проект. Так ви зможете реалізувати навіть найменші свої забаганки і отримати ексклюзивне полотно.
  2. Отримати безкоштовну консультацію нашого дизайнера щодо кольору, матеріалу та моделі дверей, які підійдуть для того чи іншого приміщення.
  3. Придбати двері високої якості від перевіреного виробника. “Центр дверей” пропонує лише оригінальні дверні конструкції – ніяких підробок, а тому ви можете бути впевнені, що покупка прослужить вам дуже довго.
  4. Обрати будь-який вид та клас дверей. Тут є як класичні міжкімнатні варіанти, так і броньовані вхідні двері. Можна придбати таку новинку як відеодвері або приховані дверні полотна.

Компанія реалізує лише надійні двері у Львові, які не потрібно часто міняти. Деякі покриття (наприклад, екошпон) навіть можна фарбувати, що дозволяє підлаштовувати полотно під новий інтер’єр.

Які бувають двері і що потрібно знати про їх купівлю?

Як відомо, двері розділяють на вхідні та міжкімнатні. Вхідні зазвичай роблять більш міцними, бо вони є не тільки обличчям квартири, будинку або офісу, але й несуть захисну функцію. Вони можуть бути:

  • Броньовані (металеві) – найбільш популярний варіант і найбільш міцний.
  • Дерев’яні – вирізняються своєю красою і надійністю, але такий варіант зазвичай дорогий.
  • Алюмінієві – по міцності поступаються броньованим, тому дешевші.
  • Скляні – варіант для магазинів.
  • Пластикові – їх найчастіше використовують для встановлення у приміщеннях з високим рівнем вологості.

Також, вхідні двері можуть бути вогнестійкими та звукоізолюючими. Можуть бути цільним полотном або складатися із 2-х стулок. Окремо варто виділити відеодвері – новинку, яка дозволяє бачити на екрані комп’ютера усе, що відбувається за дверима, а також робить відеозапис.

Якщо говорити про міжкімнатні двері, то вони можуть бути різних стилів, мати одну або дві стулки, а також по-різному відкриватися. Матеріалом для них може служити:

  • Дерево – красивий, але дорогий варіант.
  • Шпон – виглядає як дерево, але це легкий матеріал по типу ДСП, вкритий натуральним шпоном.
  • Екошпон – двері нагадують попередній варіант, але вкриті спеціальною плівкою, яка зовні імітує натуральне дерево.
  • Скло – такий варіант підійде для приміщень, у яких не вистачає світла.
  • Пластик – для вологих приміщень (ванна кімната, басейн).

Усі варіанти дверей є у магазині «Центр Дверей». Ви можете замовити їх у будь-якому кольорі, стилі або навіть реалізувати індивідуальний проект. Двері у Львові купити дуже просто – потрібно заповнити форму на сайті або зателефонувати за вказаним номером. Також, ви можете звернутися до компанії “Центр дверей” і подивитися наявні там варіанти. Якщо вам важко зупинити вибір на конкретному варіанті, то консультанти з радістю вам допоможуть. Робіть замовлення саме тут, адже “Центр дверей” пропонує лише оригінальну продукцію за доступними цінами.

*




Схожі новини: