Порошенко проведе на Запоріжжі Раду регіонального розвитку, - голова ЗОДА

Переглядів: 875

14 листопада 2018 11:10

Порошенко проведе на Запоріжжі Раду регіонального розвитку, - голова ЗОДА фото
Очільник Запорізької ОДА Костянтин Бриль дав доручення готуватися до засідання Ради регіонального розвитку області за участі президента України Петра Порошенка.

Про це Бриль повідомив під час он-лайн наради зі своїми заступниками та керівниками підрозділів ЗОДА, передає Depo.Запоріжжя.

На засіданні Ради регіонального розвитку області за участі президента України підбиватимуть підсумки роботи за всіма напрямками розвитку регіону та планувати роботу на наступні три роки: 2019 – 2021.

"Президент оголосив, що буде об'їжджати всі області і проводити ради регіонального розвитку по всіх областях: тому, що зроблено, і тим планам, що маємо робити", - повідомив Бриль.

В якості підготовки до форуму за участі Порошенка очільник ЗОДА доручив розширити склад обласної Ради регіонального розвитку, затверджений 2016 року, додавши туди керівників крупних промисловим підприємств, приватного бізнесу, інвесторів, громадськість. Розширеним складом Рада регіонального розвитку має зібратися вже наприкінці листопада.

Источник: Депо


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: