Двоспальне ліжко - 3 vladar-mebli.com.ua

Переглядів: 1734

15 жовтня 2018 19:17

Двоспальне ліжко - 3 vladar-mebli.com.ua фото

Дерев'яні двоспальні ліжка: тепло і затишок у вашій спальні

Зручне і сучасне ліжко - не просто банальний предмет інтер'єру. Швидше, це головна основа для гарного настрою, бадьорості та оптимізму. І це не перебільшення, адже ми як мінімум третину життя проводимо в ліжку, і якщо нічний відпочинок не приносить задоволення, ні про яку повноцінну роботу не може бути й мови.

Та й що може бути приємніше, ніж після метушливого дня розслаблено витягнутися на зручному, широкому двоспальному ліжку - розкинути руки, і з комфортом зануритися в світ мрій?

Сучасний тренд - ліжко з масиву дерева

Практика показує, що основні характеристики двоспальних ліжок - зручність і міцність. А ще нічне ложе повинно подобатися власникам і гармонійно вписуватися в інтер'єр спальні, надаючи їй атмосферу романтики і розслабленого комфорту.

І найкраще цим вимогам відповідають дерев'яні ліжка. По-справжньому тепле і легке в обробці дерево з його природної унікальною текстурою - фундамент для найсміливіших дизайнерських вишукувань. При цьому будь-які ліжка з дерева, як класичного, так і екстравагантного стилю, міцні та стійкі до зовнішніх подразників. Вони не будуть скрипіти і розсихатися через півроку після покупки, як це нерідко відбувається з ліжками з МДФ, ДСП чи інших штучних матеріалів.

Дерев'яне двоспальне ліжко не тільки впишеться в будь-який інтер'єр, воно стане його головним елементом, надаючи елегантне благородство будь-якому приміщенню. А особливий аромат деревини багато років буде наповнювати атмосферу спальні, даруючи відчуття близькості з природою.

Текстура і особливості деревних порід: вибір за вами

Кожне дерево має свої особливості, завдяки яким ми підсвідомо віддаємо перевагу тому чи іншому виду деревини. Найпоширеніший і недорогий матеріал для виробництва ліжок - сосна. І хоча її деревина вважається м'якою, це не впливає на популярність соснових меблів. Ніжний смолистий запах надає їй особливої ​​чарівності та корисні заспокійливий і антибактеріальний ефекти.

Респектабельна класика в спальні - це дубові двоспальні ліжка, міцні та величні за своєю природою. Такий предмет меблів може запросто перейти в розряд антикваріату, якщо ви захочете передати своє ліжко у спадок. Втім, сьогодні дубові меблі необов'язково мають бути класичними. Двоспальні ліжка з вибіленого дуба чудово вписуються в будь-який стиль: від класичного модерну до сучасного лофту.

Бук являється менш дорогим в порівнянні з дубом. Завдяки своїй твердості він широко використовується в меблевому дизайні і прекрасно виглядає в спальних гарнітурах.

Деревина більш м'яких порід: ясен, вільха, береза, яблуня і т.д., найчастіше використовується в обробці дерев'яних ліжок, додаючи виробам незвичайну красу завдяки індивідуальній фактурі.

І хоча варіантів вибору сила-силенна, всі вони схожі в одному: будь-яке дерев'яне ліжко дарує спальні особливу чарівність, непомітно наповнюючи наше життя природним теплом і затишком.

*




Схожі новини: