На «StarLightMedia» Пінчука заходить «п’ята колона» Кремля

Переглядів: 1191

12 вересня 2018 10:16

На «StarLightMedia» Пінчука заходить «п’ята колона» Кремля фото
Після того, як українська громадськість ще не оговталась внаслідок резонансних потрясінь, спричинених заходом колишнього заступника глави АП при Януковичу – Андрія Портнова на телеканал «112 Україна», а також горезвісного кума Путіна - Медведчука на «NewsOne», бензину у вогонь підкинув «великий український філософ та меценат» Віктор Пінчук.

На початку літа «мислитель сучасності» провів певні кадрові та організаційні зміни в медіа-холдингу «StarLightMedia» – запросив на посади топ-менеджерів ключових напрямків трьох громадян Росії.

«Топами» в холдингу В.Пінчука стали:

Михайло Царьов - виконавчий директор керуючої компанії «East One», до цього працював на ключових посадах у провідних російських бізнес-структурах ВАТ «Лукойл» та «Банк Москвы»;

Антон Кудряшов - займав керівні посади в провідних російських структурах ЗАТ «ТНТ-Телесеть», «НТВ-Плюс», ВАТ «Газпром-Медиа» та «СТС Медиа»;

Дмитро Троїцький - обіймав керівні посади на російських телеканалах «СТС», «ТНТ» та «Перец». Усі троє, не просто хороші медійники. Вони досвідчені, впливові та входять до т.зв. «політичної й економічної еліти» РФ.

Під популістськими лозунгами про оптимізацію робочого процесу, підвищення ефективності використання й економії коштів, зростання якісних показників інформаційного продукту, котрі озвучені новопризначеними «топами» криються прості та логічні речі. Оптимізація, економія та ін. – масові звільнення та скорочення штату. Зростання якісних показників – збільшення частки російськомовного та російсько-орієнтованого продукту. Наступний крок – поступове заміщення звільнених українських телевізійників російськими. На виході, за рік, замість «СТБ», «ICTV» та «Новий канал»отримуємо «прекрасні» проросійські структури, котрі стануть єдиною інформаційною платформою на майбутніх Президентських та Парламентських виборах.

Однак, щоб зміна редакційної політики Старлайту не так сильно кидалась в очі, а правоохоронці та міграційна служба не мали «зачіпок» - трійка російських «топів», за сприяння В.Пінчука, найближчим часом отримає українське громадянство.

У сухому залишку маємо те, що другий місяць однією з провідних медійних груп України керують російські медіа-функціонери, котрі планомірно, крок за кроком, перетворять наші телеканали на «тихий рупор Кремля».

Автор: Виталий Ковалев

Источник: Цензор.нет


Имя:
Ваш комментарий:

Алех
12 вересня 2018 г. (10:31)
Жах якый Сливают "отца" нации перед выборами?
Anonim
12 вересня 2018 г. (12:52)
Откровенно брешут! Таких сволочей еще немало! И ты, Алекс-п..даралекс из той же категории. 
Алех
12 вересня 2018 г. (13:40)
Брешут на ньюсване - подавайте в суд! Чет ни одного иска за брехню подано не было! С чего бы это?

Схожі новини: