Лилия Ребрик показала миру танец с новорожденной дочкой (Видео)

Переглядів: 1495

20 червня 2018 09:17

Лилия Ребрик показала миру танец с новорожденной дочкой (Видео) фото
30 апреля Лилия Ребрик подарила своему мужу второго ребенка - замечательную малышку. Девочку назвали Полиной — имя для младшей сестры придумала 5-летняя дочь ведущей и ее мужа Андрея Дикого Диана.

Лилия не прячет ребенка от публики, и сейчас охотно публикует фото с дочерью. Правда, на них пока не видно лица малышки. Так, на днях ведущая расторгала подписчиков милым видео, на котором она, ее муж Андрей и их крохотная дочь танцуют вместе.

"Може зробити танцювальні групи для новонароджених? А що, гарна ідея! І мама в формі, і дитина в шоці. Хоча, з @andrii_dykyi й таке можливо! Поліна, як бачите, попала в руки Дикого і вже качає баунс. Залишилося знайти партнера))" — прокомментировала Лилия умилительное видео.



 

Може зробити танцювальні групи для новонароджених?...😂😂😂 А що, гарна ідея! І мама в формі, і дитина в шоці🤪. Хоча, з @andrii_dykyi й таке можливо! Поліна, як бачите, попала в руки Дикого- і вже качає баунс😂. Залишилося знайти партнера☝️🤔))). Нас все частіше запитують, з якого віку в нашій студії займаються діти. У нас є групи з 4 років і старше. До речі, з 1 вересня в Студії Дикого буде новий набір. Детальніше про все напишу пізніше. Обіцяю). Інформацію про нашу школу можна знайти на сторінці @studiyadikogo . Ласкаво просимо!💃🕺🏻 #студиядикого #танці #дикасімейка

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: