Мелитопольских депутатов зовут на вторую сессию за месяц

Переглядів: 1482

18 червня 2018 09:26

Мелитопольских депутатов зовут на вторую сессию за месяц фото
Мелитопольские депутаты соберутся на сессию второй раз за месяц.

В пресс-службе мэрии сообщили, что заседание очередной 41-й сессии назначено на 25 июня. Пройдет оно традиционно в зале заседаний исполнительного комитета Мелитопольского городского совета Запорожской области по адресу: ул. М. Грушевского (К. Маркса), 5.

Начало в 10.00.

Отметим, что в июне избранники уже собирались в сессионном зале. 40-я сессия прошла 7 июня. Вероятно, депутаты горсовета собираются уйти на традиционные "летние каникулы" поэтому и проводят две сессии в месяц.

Также отметим, что в повестке дня следующие вопросы:

1. Земельні питання.
Доп. Котлов Д.Г. - начальник УКВ.

2. Комунальні питання.
2/1 Про надання дозволу на списання основних засобів, які обліковуються на балансі КУ «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» Мелітопольської міської ради Запорізької області
Доп. Котлов Д.Г. - начальник УКВ.

3. Програми:
3/1. Про внесення змін до рішення 35 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 29.11.2017 № 3/5 «Про затвердження міської програми «Медична допомога окремим верствам населення» та рішення 40 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 07.06.2018 №4/7 «Про внесення змін до рішення 35 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 29.11.2017 № 3/5 «Про затвердження міської програми «Медична допомога окремим верствам населення»
3/2. Про затвердження міської програми «Поповнення статутного капіталу КНП «Мелітопольська міська стоматологічна поліклініка» Мелітопольської міської ради Запорізької області»
Доп. Саприкіна Л.О. – начальник відділу охорони здоров’я.
3/3. Про внесення змін до рішення 35 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 29.11.2017 № 3/39 «Про затвердження міської програми «Ліквідація природних земляних насипів на території вуличних насаджень вздовж доріг м. Мелітополя»
Доп. Тегімбаєв О.Б. – начальник УЖКГ.
3/4. Про внесення змін до рішення 38 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 30.03.2018 № 5/5 “Про затвердження міської програми “Надання шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України та Національної гвардії України”
Доп. Віхрова І.М. - головний спеціаліст відділу з мобілізаційної
та оборонної роботи
3/5 Про внесення змін до рішення 40 сесії Мелітопольської міської ради VII скликання від 07.06.2018 № 3/6 « Про затвердження міської програми «Підвищення рівня обслуговування платників податків у м. Мелітополі»
Доп. Літинський В.В. – начальник Мелітопольського управління ГУ ДФС у Запорізькій області.

4. Фінансові питання:
4/1. Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, для об’єктів житлової та нежитлової нерухомості на території м. Мелітополя Запорізької області на 2019 рік.
Доп. Рудакова І.В. – перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
4/2 Про внесення змін до рішення 54 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VI скликання від 19.03.2014 № 2/2 «Про затвердження Положення про цільовий фонд Мелітопольської міської ради Запорізької області»
Доп. Чабан Я.В. - начальник фінансового управління.
4/3 Про затвердження переліку інших платних послуг у сфері освіти м. Мелітополя та втрату чинності рішення 42 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області V скликання від 30.11.2009 № 5/6 та рішення 20 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VІ скликання від 29.02.2012 № 3/9
Доп. Єлісєєв І.А - начальник управління освіти

5. Про втрату чинності рішень сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області
Доп. Доломан Н.В. - Директор департаменту документально-організаційного забезпечення.

6. Про реорганізацію шляхом перетворення комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги №1» Мелітопольської міської ради Запорізької області у комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги №1» Мелітопольської міської ради Запорізької області
Доп. Саприкіна Л.О. – начальник відділу охорони здоров’я.


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: