Борщ з упаковки ЇDLO: наваристий, наче з печі

Переглядів: 1257

1 червня 2018 12:15

Борщ з упаковки ЇDLO: наваристий, наче з печі фото

Компанія ЇDLO, турбуючись про раціон, комфорт та здоров’я мандрівників, розпочала випуск фасованих в герметичні пакунки перших страв, серед яких безумовним лідером є червоний борщ. Він виготовлений за традиційними рецептами українських господинь з натуральних інгредієнтів, без будь-яких ГМО, з урахуванням порад професійних рестораторів та лікарів-дієтологів. Тому в цій страві поєднались всі ключові характеристики: поживність, корисність, смак і аромат справжнього наваристого борщу. Колись, щоб досягти такої якості, страва по півдня настоювалася в печі. Але сьогодні для її приготування туристові потрібен лише пакетик борщу ЇDLO с https://iidlo.com/supi/, 400 мл окропу і 10 хвилин терпіння.

Що міститься в упаковці з борщем від ЇDLO

До пакунка з борщем виробник помістив висушені інгредієнти борщу в такій пропорції, щоб досягти гармонійного поєднання смаків, структур і ароматів. Всі складові пройшли попереднє висушування при високих температурах, які дозволяють зберегти всі їх корисні властивості. Інтенсивно усушені до оптимальної консистенції овочі, варена свинина, пластівці картоплі при втраті вологи не позбулися своїх смакових та поживних якостей. Смаку страві додають сушені жовті помідори, томатний порошок і кріп. А щоб борщ був по-справжньому класичним, він наостанок ще й «затовчений» сушеним часничком. В умовах походу страва потребує лише додавання до неї окропу й короткочасного настоювання.

Що особливого в упакуванні борщу ЇDLO

Свіжі натуральні продукти до борщів та інших страв від бренду ЇDLO спочатку обробку методом інфрачервоної сушки, а потім фасуються в пакунки. Це дозволяє без застосування будь-яких консервантів зберегти в готовому продукті всі вітаміни, мікроелементи та інші корисні речовини, якими наділені всі інгредієнти борщу. Розфасована та герметично запакована у термостійкі пакети страва може зберігатись не менше 2 років в умовах походу чи довготривалого переїзду. А для зручності застосування на кожному пакунку передбачене широке стійке денце, на якому борщ може стояти під час настоювання чи вживання. Також пакунок оснащений спеціальним замочком, щоб легше було запарювати страву.

Як приготувати борщ з упаковки від ЇDLO

Для приготування борщу з пакунка ЇDLO потрібно просто відкрити пакунок, додати до нього 350-400 мл окропу, ретельно все перемішати й знову закрити замок. Через 10 хвилин всі компоненти борщу всотають воду й «здружаться» між собою. Після настоювання в пакунку ЇDLO м'ясо, капуста, буряк, морква й цибуля вже не будуть відчуватись як сушені, а сприйматимуться наче свіжозварена настояна страва. За бажанням до неї можна додати ложечку сметанки і насолоджуватись густим поживним домашнім борщиком, який віками наділяв українських козаків богатирською силою.

*




Схожі новини: