Дитячий гардероб: як купляти стильні речі та не розоритись?

Переглядів: 1531

8 квітня 2018 10:12

Дитячий гардероб: як купляти стильні речі та не розоритись? фото

Без сумніву, ви бажаєте, аби в гардеробі ваших діток були лише стильні та якісні речі. Адже… Та навіть не потрібно перераховувати тут всі логічні аргументи, адже основна причина одна – це ваші діти. І крапка. Ви їх любите, як ніколи нікого раніше так не любили, й бажаєте забезпечити їх всім найкращим. Це все чудово і ми вас цілком розуміємо. Однак, на жаль, не у всіх є невичерпні фінансові ресурси та просторі гардеробні, де можна вмістити тонни одягу. А тому доводиться робити покупки не спонтанно, а навпаки – обдумано та з холодним розумом. Пропонуємо кілька порад, які можуть бути корисними для вас.

  • Приваблива ціна, акція – не варто завжди й відразу піддаватись на такі маркетингові пропозиції, адже часто це лиш мильна бульбашка. Не полінуйтеся пошукати цю ж річ в інтернет-магазинах, подивитись, яка її реальна ціна. Звісно, не можна рівняти геть усіх продавців підряд: є чимало дійсно вигідних знижок, які допоможуть зекономити. Проте все ж не варто купляти річ лише тому, що в неї дуже приваблива ціна, хоч цю покупку ви не планували. У неї є всі шанси потім просто припадати пилюкою. У цій ситуації дешевий дитячий одяг купити - не завжди чудова ідея.
  • Підбирайте гардероб цілісно. Не варто купляти річ лише тому, що вона зараз модна. Подумайте, чи є в гардеробі вашої дитини одяг та взуття, до якого вона пасуватиме, чи не прийдеться потім підбирати ще й інші елементи до неї. Старайтесь підбирати речі так, аби вони пасували одна до одної, добре разом компонувались.
  • «Ми не настільки багаті, щоб купляти такі дешеві речі». Знаєте цю приказку? Спершу вона нам здавалась трохи дивною, адже завжди прагнули зекономити, шукали дешевші варіанти. Проте з кожним днем, з кожною новою покупкою розуміємо, що це була не економія, а марнотратство: найдешевший стіл не прослужив і року – розламався, найдешевша дитяча футболка відразу ж після першого прання полиняла та втратила форму. Тому доводилось дуже швидко купляти їй нову заміну, а це вже зовсім не схоже на економію. Слід звертати увагу на співвідношення ціна-якість, а не полювати лиш за привабливими цінниками.
  • Обирайте якість. Цей пункт співзвучний з попереднім, є його логічним продовженням. Краще купити якісний дитячий одяг. Так, нехай ця річ і коштує на кілька десятків гривень дорожче, але якщо це перевірена марка, можете бути впевненими, що вона не втратить форму чи колір після прання, тканина не почне кошлатитись, не протреться так скоро. Тому в результаті річ служитиме довше, і вам не прийдеться відразу за кілька тижнів купляти їй заміну, як це може бути із дешевими аналогами.
  • Складіть список. Так, дитині потрібно більше одягу, ніж дорослим, але ж це не означає, що має бути щоразу інший наряд на всі 365 днів року. Не полінуйтесь один раз сісти, обдумати, все спланувати і скласти список покупок – одяг, який обов’язково слід купити, та ті речі, без яких ще можна обійтись. Тоді ви не будете накопичувати непотрібні кофти, штани та футболки.
  • Обирайте інтернет-магазини, а не ринки. Як правило, на сайтах ціни значно дешевші, і цим варто скористатись. Головне – вибрати надійний інтернет-магазин.
  • Не оминайте сезонних розпродажів. Ні для кого не секрет, що перед початком сезону ціни на актуальний одяг часто ростуть. Тому заощадливі матусі купляють дитячі чоботи літом, а футболки зимою – таким чином значно економлять. Але тоді слід добре знати свою дитину і вміти спрогнозувати, як вона виросте до цього часу. Тому цей варіант дещо ризикований – можна прогадати з розміром.
  • «Що подарувати дитині на день народження?» Часто чуєте це запитання напередодні свята? Якщо ви не хочете нагромаджувати вдома непотрібні подарунки, але водночас не бажаєте обтяжувати гостей всіма нюансам (який розмір, який колір, яка саме іграшка), попросіть подарунковий сертифікат в магазин, в якому ви часто закупляєте дитячі речі. Так подарунки точно будуть корисними і ви зумієте зекономити – замість третьої залізної дороги, яку вам планували подарувати, купите дитині стильний костюм, скориставшись сертифікатом.

Впевнені: цей список можна доповнити ще не одним пунктом, адже способів зекономити – чимало. А які лайфхаки допомагають вам заощадити кошти, компонуючи стильний гардероб дитини?

*




Схожі новини: