Маленька Google Home Mini - як підключити до неї велику Bluetooth-колонку

Переглядів: 1063

3 квітня 2018 14:02

Маленька Google Home Mini - як підключити до неї велику Bluetooth-колонку фото

Розумні колонки серії Google Home Mini (і, ймовірно, всі інші Google Home теж) тепер можна підключати до звичайних мобільних Bluetooth-спікерів.

Навіщо?

Як навіщо? Ну, по-перше, подивіться на свою симпатичну, але таку крихітну Home Mini.

А найголовніше, послухайте спочатку її, а потім, наприклад - апарат рівня DreamWave Tremor, у якого окрім акумулятора на 20800 мАг, є ще вбудований підсилювач з повним комплектом випромінювачів (парою широкосмугових fullrange, парою пасивних і парою високочастотних), котрі всі разом можуть видавати аж 50 ват HiFi-звуку цілих 8 годин поспіль (або 18 годин, так би мовити, на "середніх оборотах").

Запевняємо, різницю у якості та потужності звуку ви помітите відразу й оціните належним чином і не на користь Home Mini. Звичайно ж, управляти відтворенням музики все одно доведеться через Google Асистент, втім воно того варте.

По-друге, можна ще й влаштувати вдома повнофункціональну багатоканальну аудіосистему (особливо, коли тих же Tremor-ів у вас набереться більше одного).

Обмеження у всій цій справі лише одне: у зовнішньої бездротової колонки повинен бути Bluetooth від версії 2.1, а краще - від 4.0.

Як підключити Bluetooth-колонку до Google Home Mini?

Процедура підключення, само собою, дуже проста:

  • активуємо режим створення пари на зовнішній колонці;

  • запускаємо мобільний додаток Google Home на смартфоні;
  • переходимо у вкладку "Пристрої" (вгорі екрана справа);
  • відкриваємо меню (три крапки - у правому верхньому кутку картки пристрою) свого Google Home Mini й тапаємо "Налаштувати";
  • наступний екран прокручуємо вниз до розділу "Пов'язані Bluetooth-пристрої" і вмикаємо режим створення пари;
  • зі списку знайдених пристроїв за назвою моделі вибираємо потрібний.

Це все. Але можна ще повернутися на попередньій екран та призначити зовнішню колонку пристроєм, на який ваша Home Mini буде надалі транслювати музику автоматично.

Для тих наших читачів, які ще не в курсі, уточнимо: Google Home і Home Mini - це такі домашні прилади, за допомогою яких можна дивитися ролики з YouTube (або Netflix) на великому екрані телевізора, слухати музику або підкасти з Мережі в потоковому режимі, а також новини, погоду тощо. Ці розумні колонки вміють озвучувати ваш розклад на день з Календаря в смартфоні, викликати таксі та ще купу всяких дрібниць, плюс до цього, дають змогу дистанційно керувати іншою домашньою електронікою (правда, розуміють поки лише команди англійською).

*



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: