Варто уваги. Золота нагорода Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького на ІХ Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2018»

Переглядів: 1595

28 березня 2018 14:42

Варто уваги. Золота нагорода Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького  на ІХ Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти  – 2018» фото
Власний досвід інноваційної освітньої діяльності на ІХ Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2018», яка відбулася 15-17 березня 2018 року у Київському Палаці дітей та юнацтва, представив і Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького.

Для університету ця виставка стала значущою, адже МДПУ був нагороджений золотою медаллю та дипломом у номінації «Упровадження сучасних засобів навчання, проектів, програм і технологій для вдосконалення та підвищення ефективності освітнього процесу». За підсумками участі Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького також отримав сертифікат якості наукових публікацій та почесні грамоти.

ІХ Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2018» є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні. В ній взяли участь 800 учасників із 25 регіонів України та 12 країн світу. Організатором виставки виступила компанія «Виставковий світ» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

На урочистому відкритті виступили: президент НАПН України, академік НАН України В.Г. Кремень; в.о. директора ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», доктор педагогічних наук, професор О.М. Спірін; виконавчий директор освітянських заходів компанії «Виставковий світ» В.В. Сокол та директор компанії «Виставковий світ» С.В. Рудько.

У межах виставки Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького в партнерстві з ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та Тьюторською асоціацією України провели круглий стіл на тему: «Тьюторство як стратегічний напрям у самовизначенні суб’єктів культурно-освітнього простору».

Успішна презентація матеріалів на виставці – результат наполегливої праці та професійної компетентності науково-педагогічних працівників та співробітників Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.



Схожі новини: