Акумулятори OPzV

Переглядів: 6123

25 березня 2018 15:21

Акумулятори OPzV фото

Такий тип акумуляторів не вимагає додаткового догляду та обслуговування, що є величезним плюсом та перевагою.

В реаліях сучасного світу, цілком можна стверджувати що свинцево - кислотні батареї серії OPzV, є можливо найкращим та продуктивнішим варіантом вибору, якщо потрібно знайти універсальний і стабільний пристрій, який зберігає велику кількість енергії, який зможе працювати в автономному режимі, в різних сферах. Для ринку вони є ідеальним варіантом, тому що поєднують в собі всі головні вимоги для успішної реалізації продукту: це і досить стильний зовнішній вигляд самого акумулятора, і ретельний підбір деталей і матеріалів, які використовуються в створенні цієї моделі, і використання сучасних технологій виготовлення. Хоча під сучасними технологіями може полягати практично все що завгодно. Але акумулятори серії OPzV мають жорсткі умови і рамки.

При створенні цих пристроїв зберігається велика кількість енергії та обов'язково використовується:

1) Система герметизації, що працює на автоматичному рівні.

2) Спеціалізована комп'ютерна система, що відповідає за заповнення батарей електролітом.

3) Система контролює процеси формування потрібних деталей.

4) Система оптимізації високоякісних матеріалів для батареї.

Абсолютно всі екземпляри моделі OPzV проходять жорстке тестування, перш ніж вийти в продаж.

Але чому ці пристрої виходять як окремі моделі свинцево - кислотних акумуляторів? Ну хоча б тому що, вони мають властивості, що ставлять їх у вигідне становище порівняно з іншими серіями батарей. У цих пристроях використовуються пластини трубчастої форми, які є стійкими до корозії металу. Всі деталі та компоненти підібрані неймовірно ретельно, на відміну від інших батарей. Самі акумулятори є удароміцними і гідно переносять різні температурні умови. І так само мають підвищений рівень циклічних ресурсів заряду - розряду. Вони можуть витримати до 1500 таких циклів.

Також треба згадати той факт, що акумулятори моделі OPzV використовуються в різних сферах. Акумулятори OPzV - використовуються як джерела живлення для постачання електроенергією таких підприємств та виробництв, як телекомунікаційних центрів, різних систем контролю і моніторингу на електростанціях і станціях розподілу електроенергії, на всіх залізничних станціях, системах контролю, системах обробки даних, аварійного освітлення, охоронних системах, системах енергопостачання і ряду інших систем. Ця модель акумуляторів дійсно незамінна у великій кількості сфер.

Купуючи акумуляторну батарею даної моделі на сайті https://prel.prom.ua/g671308-akumulyatorn-batareyi-agm, яка працює на електроліті з гелеобразною основою, можливо отримати надійний, економний, міцний продукт за прийнятною ціною. Причому він прослужить чималу кількість часу, адже його експлуатаційний термін досягає 20 років. З огляду на те, що характеристики цих акумуляторів в порівнянні з його прямими конкурентами на порядок вище, то вибір даної моделі, буде досить таки розумним варіантом.

*




Схожі новини: