Тріумф бездротових систем Sennheiser на 60-й Grammy Awards

Переглядів: 894

6 березня 2018 12:25

Тріумф бездротових систем Sennheiser на 60-й Grammy Awards фото

Пряма трансляція ювілейної, 60-ї церемонії Grammy Awards, що відбулася в ніч з неділі на понеділок 29 січня, традиційно стала однією з найурочистіших, хвилюючих, почасти драматичних подій і, безумовно, найбільш знаковим і найочікуванішим заходом року в індустрії музики.

І також за давньою традицією успіх цього чудового вечора найбезпосереднішим чином забезпечувала Sennheiser. Цього року зіркам світового музичного Олімпу та іншим учасникам церемонії Grammy компанія надала усе необхідне обладнання та відразу 20 цифрових і чотири аналогових бездротових канали передачі аудіосигналу.

Тому раз по раз зоряні виконавці та фірмовий звук Sennheiser дивували та хвилювали всі двадцять тисяч гостей величезної нью-йоркської Медісон-сквер-гарден, а також мільйони телеглядачів по всьому світі.

Саме Sennheiser супроводжувала цього фантастичного вечора головного його героя, Бруно Марса. Всесвітньо відома композиція That's what I like Бруно здобула перемогу у трьох номінаціях, а його новий альбом 24K Magic отримав ще дві "Греммі".

Sennheiser асистувала Кендріку Ламару, котрий у цьому році став п'ятиразовим володарем "Греммі", зокрема за "Найкращу пісню в стилі реп" і за "Найкраще виконання реп". Кендрік не лише відкривав "наймузичніший американський вечір року", але й трохи згодом влаштував на сцені грандіозне за своєю потужністю та яскравістю шоу, виконавши разом з музикантами U2 пісню XXX зі свого альбому DAMN, того самого, що приніс реперу перемогу в номінації "Кращий альбом у стилі реп".

Ламар виступав з персональною бездротовою мікрофонною системою Sennheiser Digital 6000 і спеціальним аудіокомплектом з бездротового передавача SKM 9000 та мікрофонного капсуля MD 9235. Вони надзвичайно точно і з максимальною якістю передали слухачам всі нюанси звучання композиції, що її критики вже встигли назвати найвищою емоційною і мистецькою точкою церемонії цьогорічної Grammy Awards.

Sennheiser і Леді Гага виконали надзвичайно чуттєву і поетичну композицію Million Reasons (номінація за "Найкраще сольне поп-виконання") з альбому Joanne (номінація за "Найкращий вокальний поп-альбом") у фортепіанному аранжуванні. Зі співачкою працювали мікрофонна система Sennheiser 3000/5000, бездротовий передавач SKM 5200 та мікрофонний капсуль MD 5235 - саме такий сетап забезпечив оптимальну динаміку і кришталеву чіткість вокалу Леді Гага.

Новий тріумф Бруно Марса та Sennheiser

Абсолютними лідерами Grammy-2018 стали незрівнянний Бруно Марс і його Sennheiser Digital 9000, тому для них святкова сцена Медісон-сквер-гарден на цей вечір стала фактично робочим місцем.

Спочатку Бруно разом з молодою хіп-хоп співачкою Cardi B і за участі бездротового передавача SKM 9000 з капсулем MD 9235 блискуче виконали ремікс треку Finesse. А потім співак раз по раз виходив на сцену за найпочеснішими нагородами Grammy Awards, серед яких були три із знаменитої "великої четвірки" ("Найкращий альбом року", "Найкраща пісня року" і "Найкращий запис року"), а також "Найкращий альбом у стилі R&B" і "Найкраще R&B-виконання".

А загалом Бруно Марсу вдалося те, чого музичний світ не бачив вже кілька десятиліть. Вперше за 25 років він повторив рекорд Еріка Клептона, завоювавши три головні нагороди за одну церемонію. Плюс до цього, вперше за цілих 46 років він переміг у номінаціях "Найкращий запис року" і "Найкраща пісня року" з двома різними композиціями - "24K Magic" та "That's What I Like".

А Sennheiser цього разу пощастило навіть трохи більше. Зі сцени компанія по суті не сходила ні на хвилину, і тріумф її бездротових технологій тривав усі три з половиною години прямої трансляції церемонії Grammy-2018.

Бездротова система Digital 9000 з мікрофонним комплектом SKM 9000 і капсюлем MD 9235 виконали класичну Tiny Dancer разом з дуетом Майлі Сайрус та Елтона Джона. З новою мікрофонної системою Digital 6000, бездротовим передавачем SKM 9000 і мікрофонним капсюлем MD 9235 P!NK заспівала свою зворушливу і таку сильну Wild Hearts Can not Be Broken, потім Сем Сміт відкрився публіці в баладі Pray з точно таким же мікрофонним сетапом, а Джеймс Корден виступив з Digital 9000, передавачем SKM 9000 і капсюлем Neumann KK 204.

Варто також згадати, що Sennheiser отримувала нагороди і зривала овації, навіть коли ніхто не співав і не грав. Разом з Едом Шираном відразу дві премії Grammy - за "Найкраще сольне поп-виконання" і за "Найкращий вокальний поп-альбом" - отримали його бездротові Sennheiser Digital 9000 і Digital 6000, найактивніші учасники нинішнього концертного туру співака. Соліст Foo Fighters Дейв Грол і його мікрофон Sennheiser MD 431-II взяли свою "Греммі" за "Найкращу рок-пісню", а The Weeknd і бездротова Sennheiser 3000/5000 оголошені переможцями в номінації "Найкращий урбан-альбом".

"Звичайно, нам дуже приємно бачити, як найвидатніші музиканти і виконавці світу виходять на найвідомішу і найзнаковішу сцену року саме з нашими мікрофонами, - прокоментував участь компанії у церемонії Grammy Awards Байрон Гаітер, менеджер зі зв'язків з артистами Sennheiser. - І коли зірки світового масштабу на заходах такого рівня працюють з нашим обладнанням, то це, напевно, і можна вважати найкращим свідченням усіх його переваг".

За матеріалами sennheiserstore.com.ua

*




Схожі новини: