В Мелитополе можно купить органическое и очень патриотичное мыло

Переглядів: 2025

12 грудня 2017 17:39

В Мелитополе можно купить органическое и очень патриотичное мыло фото
Мелитопольский ветеран АТО занялся мыловарением
Ветеран Антитеррористической операции Алексей Грищенко, который получил тяжелые ранения на Востоке страны, занялся очень интересным, красивым и полезным делом. Он варит мыло. Органическое - без химии и лишних добавок.

Об этом в социальной сети сообщают его друзья:

"Той, хто перемагає…

Саме так називає себе Олексій Грищенко – наш тяжкопоранений земляк із смт Костянтинівка Запорізької обл. Захищаючи територіальну єдність України у лавах 72 бригади ЗСУ, 10 серпня 2015 р. він отримав серйозне поранення в хребет у бою під Старогнатівкою і втратив можливість ходити. З того часу пройшов крізь чимало випробувань: боротьба за життя у лікарні ім. Мечникова, понад 10 операцій у різних клініках, спроби відновити можливість ходити в реабілітаційних центрах і постійна щоденна боротьба за майбутнє.

Олексій мужньо проходить усі ці випробування, не втрачає почуття гумору і завжди вірить у в себе. І хоча поки що він може пересуватися тільки на візку і ноги відновити не вдалося, наш земляк не здається: почав вивчати іноземні мови, при чому не одну, а одразу дві і обрав ті, що не з найлегших (арабську та китайську); підтримує себе у фізичній формі й щодня займається на тренажері; він самостійно виклав кафелем підлогу в одній із кімнат свого будинку (поступово, по кілька плиточок за день, але зробив так, щоб родині було зручно і затишно). Крім того, як справжній чоловік і голова сім’ї Олексій хоче піклуватися про сина Богдана та дружину Надію, забезпечувати їх матеріально, для цього почав займатися власною справою – виготовленням мила ручної роботи з натуральних інгредієнтів.

«Хочу вам запропонувати органічне мило ручної роботи, де хімічні складові зведені до мінімуму і більшість із них вилучені взагалі, – каже Олексій. – Мило виробляється у домашніх умовах, і підхід до кожного брусочка особливий та творчий. Вже після декількох використань нашого мила ви зрозумієте, що будь-які бальзами, гелі для душу чи шампуні у вашій ванні будуть зайвими».

Посмотреть на работы Алексея и заказать натуральное и очень патриотичное мыло от настоящего героя можно здесь 


Имя:
Ваш комментарий:

Гость
15 грудня 2017 г. (01:20)
Ну прошла я по ссылке, а там на фото мыло в форме фаллосов....ну очень ПАТРИОТИЧНОЕ, кстати есть ещё и в форме вагины....
Гость
15 грудня 2017 г. (20:07)
Вы что? Смеётесь? Какое патриотично мыло? Оно же в форме членов!!!
ВиКА
19 квітня 2018 г. (13:55)
А МАШИНУ ЗА ДЕНЬГИ ВОЛОНТЁРОВ КУПИЛИ, ДА?

Схожі новини: