Відкрито інтернет - портал офіційного представника компанії «Jasic» в Україні

Переглядів: 1484

23 листопада 2017 15:23

Відкрито інтернет - портал офіційного представника компанії «Jasic» в Україні фото

На початку червня місяця цього року відбулося відкриття офіційної інтернет - сторінки компанії Джейсік Україна, яка надає унікальну можливість споживачам багатонаціональної країни купувати в роздріб якісне зварювальне обладнання інверторного типу від китайського виробника та комплектуючі до нього деталі. Відповідність вартості апаратів з технічними та експлуатаційними характеристиками гідно вже змогли оцінити майстри із США, Австралії, Європи. Зараз така можливість з’явилася перед українськими зварювальниками. Вона дозволяє надавати популярні види послуг, які засновані на поєднанні поверхонь із вуглецевої та нержавіючої сталі, алюмінію, міді, їхніх сплавів під час зведення металоконструкцій та виготовлення металевих виробів, на високому професійному рівні.

Зварювальні апарати інверторного типу китайського виробництва мають ряд переваг. Серед них необхідно відзначити легкість обладнання, можливість створювати міцні, якісні шви без зазубрин та напливів, а також використовувати електроди змінного або постійного струму під час виконання поставлених завдань. Широкий діапазон регулювання показників струму дозволяє майстрам по створенню нероз’ємного з’єднання металевих поверхонь за рахунок міжмолекулярних та міжатомних зв’язків виконувати роботи різного рівня складності на високому професійному рівні та застосовувати аргоно-дугове зварювання. При цьому, технологічний процес повністю відповідає вимогам міжнародних стандартів якості, заснованих на сертифікатах ISO9001.

Відкриття офіційного сайту представника компанії «Jasic» в Україні надає можливість:

  • замовляти якісне зварювальне інвертор не обладнання за ще біль доступнішим цінами;
  • отримати безкоштовну консультацію від компетентних менеджерів компанії з питань оптимального вибору зварювальних апаратів, комплектуючих до них деталей та елементів, у повній відповідності до вимог, побажань, фінансових можливостей замовників;
  • простіше та вигідніше придбати обладнання для створення нероз’ємного з’єднання металевих поверхонь;
  • отримати гарантію від виробника та інверторний зварювальний апарат в найближчий час.

Довідка про компанію

ТОВ «Джейсік Україна» представляє продукцію провідної китайської компанії «Shenzhen Jasic Technology CO., LTD», яка розробляє та виготовляє апарати для інверторного зварювання та має більш, ніж 50 офіційних представництв в багатьох країнах світу. Постійне проведення досліджень на базі 4 наукових центрів дозволяє отримувати якісне обладнання, яким користуються при проведенні зварювальних робіт. Компанія «Джейсік Україна» була заснована в 2016 році і на сьогодні є офіційним представником китайського виробника. Такий статус надає право бути ексклюзивним імпортером товарів торгової марки «Jasic».

Контактна інформація

Україна, м. Київ,

проспект Перемоги, будинок №67, корпус Р,

тел.: + 38-067-824-96-56.

*




Схожі новини: