Запорізькі аграрії відзначили професійне свято

Переглядів: 1345

20 листопада 2017 13:29

Запорізькі аграрії відзначили професійне свято фото
Напередодні Дня сільського господарства в обласному музично-драматичному театрі ім. Магара пройшов урочистий захід. Запорізьких аграріїв привітав голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак. Він відзначив високий внесок місцевих виробників агропромислової продукції та побажав їм успішного освоєння не тільки вітчизняного, а й європейських ринків.

- Сьогодні на світовому ринку змінюються тенденції, і до продуктів сільського господарства українського виробництва зростає інтерес. Це говорить про те, що українські аграрії можуть конкурувати за якістю з європейськими виробниками. І завдяки вашій копіткій праці Запорізьку область сьогодні знають не тільки, як промисловий, а й аграрний край. Як ніхто, ви знаєте справжню ціну хліба, адже кожна хлібина на нашому столі – це важка щоденна праця, яка би не приносила успіху без щирої любові до справи, до рідної землі, - зазначив у привітальному слові голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак.

Очільник обласного парламенту також підкреслив, що аграрні підприємства роблять вагомий внесок у розвиток Запорізької області, наповнюючи обласний та місцевий бюджети. А це - розвиток територій, інвестиції, це - успішна реалізація стратегії розвитку всього Запорізького краю. Він також нагадав, що в депутатському корпусі обласної ради працюють багато фахівців агропромислової галузі, які є найактивнішими представниками своїх території в обласному парламенті.

Говорили в урочистій залі і про високі здобутки запорізьких хліборобів, які цього року зібрали найбільший за останнє десятиріччя врожай – понад 3 млн.т. зернових культур. У Запорізькій області виготовляють високоякісну продовольчу продукцію: крупи, м’ясо, молоко та м’ясо-молочні продукти, які користуються попитом у споживачів. На підтвердження цих слів, а також з нагоди Дня працівника сільського господарства голові обласної ради вручили смачний коровай з муки врожаю 2017-го року.

- В планах обласної ради, аби комунальні підприємства, які фінансуються з обласного бюджету – школи, інтернатні заклади, лікарні закупали продукти харчування високої якості виключно місцевого виробництва, - підбив риску голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак.

За сумлінну багаторічну працю та внесок у розвиток сільського господарства кращим працівникам галузі Григорій Самардак вручив грамоти та відзнаки Запорізької обласної ради.

Источник: Запорізька обласна рада


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: