Запоріжжя задасть нових туристичних трендів на спеціалізованому форумі. ФОТО

Переглядів: 1007

20 листопада 2017 09:34

Запоріжжя задасть нових туристичних трендів на спеціалізованому форумі. ФОТО фото
Туристичний бізнес-форум, який проходив у Запоріжжі 16 та 17 листопада, мав за мету сформувати концепцію розвитку туристичної галузі Запорізької області на найближчі роки.

Заступник голови Запорізької обласної ради Владислав Марченко, який став активним учасником туристичного бізнес-форуму, відзначив, що запоріжці пишаються своїм краєм.

- Хортиця – перлина України, є символом козацтва, вічної боротьби та прагнення до свободи. Запоріжжя також є великим індустріальним центром, й недооцінювати потенціал індустріального туризму не можна – його необхідно розкривати. Наша область багата на цікаві історичні місця й інтерес до області мають відчути спочатку українці, а потім – мешканці сусідніх країн та всього світу, - сказав Владислав Марченко та зауважив, що розвиток туризму позитивно відзначиться на економіці регіону та зростанні валового внутрішнього продукту, зокрема.

Депутат Запорізької обласної ради Наталя Михайська, звертаючись до присутніх, зазначила, що цього року місто Запоріжжя зробило прорив у туристичній галузі, вперше проводячи знакові події.

- Запоріжжя за рівнем організації, за масштабністю подій готове піднятися на нову сходинку у розвитку туризму. Перший туристичний форум – не пересічна явище, а важлива подія для міста, нова яскрава сторінка життя Запоріжжя, яке має великий потенціал, пишається своїми досягненнями та гостинно запрошує до себе. Сьогодні ми разом будуємо бренд високого рівня туристичного Запоріжжя, - сказала Наталя Михайська.

Форум передбачав панельні дискусії, «круглі столи», майстер-класи, тренінги та презентації вже діючих компаній та проектів туристичного характеру, й його тематика стосувалася не тільки Запоріжжя, а й всієї України. Учасниками стали заклади, установи та підприємства з різних куточків України, які займаються організацією, перевезенням, проведенням туристичних заходів або ж є особливим місцем для туристів.














Источник: Запорізька обласна рада







Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: