В Мелитополе заседают депутаты

Переглядів: 1649

17 жовтня 2017 10:08

В Мелитополе заседают депутаты фото
Сессия мелитопольского горсовета стартовала
Сегодня в Мелитополе проходит заседание очередной 34 сессии городского совета. В зале присутствуют 38 депутатов.

В повестке дня 8 вопросов:

"1. Земельні питання.

Доп. Котлов Д.Г. - начальник УКВ.

2. Комунальні питання.

2.1 Про встановлення пільгової орендної плати в розмірі 1 (Одна) грн. на рік
2.2 Про надання погодження
2.3 Про затвердження Положення про конкурсну комісію із закупівлі житла для дітей – сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа
2.4 Про надання дозволу на списання копіювального апарата КМА Toshiba E-Studio 163, який знаходиться на балансі КП «Градпроект» Мелітопольської міської ради Запорізької області
2.5 Про клопотання щодо передачі незавершеного будівництвом об’єкта «Водопостачання м. Бердянськ з Каховського магістрального каналу. Майданчик очисних споруд біля с. Нове Мелітопольського району Запорізької області» зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області до комунальної власності територіальної громади м. Мелітополь Запорізької області
2.6 Про надання згоди на безоплатне прийняття гуртожитку по вул. Героїв Сталінграда,7 до комунальної власності територіальної громади м. Мелітополя
2.7 Про надання дозволу на списання з бухгалтерського обліку КП «Житломасив» Мелітопольської міської ради Запорізької області житлових будинків, в яких всі квартири належать приватним особам, та виключення їх зі складу комунального майна територіальної громади міста Мелітополя
2.8 Про внесення змін до рішення 32 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 26.06.2017 № 4/5 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2017 році на конкурентних засадах»
Доп. Котлов Д.Г. - начальник УКВ.

3. Програми:

3.1 Про внесення змін до рішення 26 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII cкликання від 20.12.2016 №2/65 «Про затвердження міської програми «Благоустрій міста» та втрату чинності рішення 29 сесії Мелітопольської міської ради VІ скликання від 17.02.2017 № 4/17.
Доп. Тегімбаєв О.Б. - начальник УЖКХ.
3.2 Про внесення змін до рішення 26 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 08.12.2016 № 2/30 «Про затвердження міської програми «Фінансова підтримка громадської організації Мелітопольського міського товариства інвалідів Запорізького обласного об’єднання Союзу організацій інвалідів України»
Доп. Демідова А.П. - голова Мелітопольського міського товариства
інвалідів Запорізького обласного об’єднання Союзу організацій інвалідів України
3.3 Про затвердження міської програми «Забезпечення виконання грошових зобов’язань, які виникли на підставі судових рішень про стягнення коштів міського бюджету, боржником по яких є Управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області»
Доп. Коваленко О.Я. - Заступник начальника управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області
3.4 Про внесення змін до рішення 26 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 16.12.2016 № 2/41 “Про затвердження міської програми “Сприяння органів місцевого самоврядування обороноздатності, територіальній обороні та мобілізаційній підготовці у місті Мелітополі”
Доп. Віхрова І.М. - головний спеціаліст з оборонної роботи

4. Фінансові питання:

4.1. Про внесення змін до рішення 26 сесії Мелітопольської міської ради VIІ скликання від 21.12.2016 № 5 «Про міський бюджет на 2017 рік»
Доп. Чабан Я.В. - начальник фінансового управління
4.2 Про перерахування залишків коштів до місцевого бюджету міста Мелітополь
Доп. Єлісєєв І.А. - Начальник управління освіти

5. Положення та Статути:

5.1 Про створення комунальної установи «Інклюзивно – ресурсний центр» Мелітопольської міської ради Запорізької області та затвердження його Статуту.
Доп. Єлісєєв І.О. - начальник управління освіти.
5.2 Про затвердження Статуту Мелітопольського міського краєзнавчого музею у новій редакції та втрату чинності рішення 7 сесії Мелітопольської міської ради ХХІV скликання від 24.09.2002 № 8.
Доп. Семікін М.О. - начальник відділу культури.
5.3 Про затвердження Статуту комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Мелітополь» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції.
Доп. Ткаченко Т.М. - директор комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Мелітополь» ММРЗО.
5.4 Про затвердження Положення управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради Запорізької області в новій редакції та втрату чинності рішення 29 сесії Мелітопольської міської ради VІІ скликання від 24.02.2017 № 6/2.
5.5 Про затвердження Статуту комунальної установи «Стадіон «Спартак ім. О. Олексенка» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 29 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VІІ скликання від 24.02.2017 № 6/5
Доп. Губська Н.О. - начальник управління молоді та спорту.
5.6. Про затвердження Положення Мелітопольського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у новій редакції та втрату чинності рішення 32 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 26.06.2017 №11.
Доп. Шевченко Т.К. - директор Мелітопольського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

6. Про внесення змін у додаток до рішення 31 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIІ скликання від 27.04.2017 № 3 “Про встановлення ліміту використання води”.
Доп. Васюренко С.С. - директор КП “Водоканал”.

7. Про внесення змін до рішення 29 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 24.02.2017 № 7 «Про затвердження списку присяжних Мелітопольського міськрайонного суду».
Доп. Гринько М.С. - начальник управління правового забезпечення.

8. Про внесення змін до рішення 26 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VІI скликання від 15.12.2016 № 3 "Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Мелітопольської міської ради Запорізької області на 2017 рік"
Доп. Захарчук Ю.В. - начальник управління соціально-економічного розвитку міста
Депутатські запити.
Різне.".

Трансляцию сессии можно посмотреть здесь


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: