Заява фракції «Блок Литвина» у Верховній Раді України щодо проведення виборів до Тернопільскої обласної ради

Переглядів: 782

6 березня 2009 14:25

Заява фракції «Блок Литвина» у Верховній Раді України щодо проведення виборів до Тернопільскої обласної ради фото
Фракція "Блок Литвина" у Верховній Раді України в повному складі проголосувала проти цього волюнтаристського рішення, яке враховує винятково вузькопартійні інтереси окремих політичних сил.

Скасування народного волевиявлення відбиває бажання окремих політиків приховати свої реальні рейтинги напередодні виборів Президента України. Водночас, скасування виборів на Тернопільщині демонструє реальну байдужість політиків до місцевого самоврядування в цілому і до якості управління регіоном зокрема. Адже складна ситуація у обласній раді є загальновідомою. Неможливість депутатів консолідовано працювати в інтересах області та кожного її жителя вже призвела до складних соціально-економічних наслідків для регіону. Область є одним з лідерів сумного рейтингу безробіття в країні. Лише офіційна кількість зареєстрованих безробітних на Тернопільщині перевищує 50 тис. осіб. Великі проблеми відчувають житлово-комунальне господарство, медицина та освіта регіону. Розв'язання ж цих проблем вкрай ускладнене і майже неможливе без втручання ефективної, консолідованої та стабільної обласної ради.

Фракція "Блок Литвина" у Верховній Раді України засуджує ганебну практику нехтування народним волевиявлення та підмови від з'ясування його результатів. Ми докладемо всіх зусиль для того, щоб суспільна думка завжди була почута і врахована.



Имя:
Ваш комментарий:

хочу воли
7 березня 2009 г. (11:30)
В 2004 году инициатором изменения конституционного формата в Украине был Литвин, Мороз и Тимошенко. Теперь пожинаем результаты дебильного превращения президентской республики в парламентскую. Все хотят одновремено рулить Украиной - это основная причина сегодняшнего политико-экономического состояния в стране. Президент должен взять ситуацию в свои руки и смести этих выкидышей с политической арены страны. Мы не так богаты чтобы так дурковать. Поэтому прежде всего необходимо провести референдум по восстановлению президентской республики и созданию 2-х палатного парламента. Политические кланы необходимо отрывать от кормушки. :-[
Аноним
7 березня 2009 г. (14:16)
Народ уже размазал Мороза и Витренко, размажет и Литвина. Народ не обмануть.

Схожі новини: