«Ювелірний світ-2017»: провідні ювеліри України запрошують до ВЦ «Козак-Палац»

Переглядів: 1770

20 вересня 2017 13:28

«Ювелірний світ-2017»: провідні ювеліри України запрошують до ВЦ «Козак-Палац» фото
З 21 по 24 вересня у виставковому центрі «Козак-Палац» відбудеться 16-та міжрегіональна спеціалізована виставка ювелірних виробів та коштовних подарунків «Ювелірний Світ-2017», організована Запорізькою торгово-промисловою палатою за підтримки Асоціації ювелірів України.

Генеральний партнер виставки:
Ювелірний дім «KIMBERLI»

Діамантовий партнер:
Запорізька ювелірна фабрика «АRISTA»
Ювелірний завод «Вінниця-Кристал»

Золотий партнер:
Ювелірна компанія «ТANGO»

«Ювелірний Світ» у Запоріжжі – завжди яскрава та довгоочікувана подія. Експозиція сприяє популяризації та розвитку галузі, адже тут заявляють про себе талановиті спеціалісти та майстри, демонструються ексклюзивні прикраси.

Які тенденції та перспективи української ювелірної галузі? Які технології використовують найуспішніші компанії? – Відповіді на ці та багато інших запитань, як завжди, можна знайти на виставці.

Цього року на виставці «Ювелірний Світ» на відвідувачів чекають відомі українські ювелірні будинки, представники закордонних торгових марок, нові яскраві компанії, заводи-виробники, ексклюзивні пропозиції та приємні бонуси.

Понад 80 ювелірних компаній України з Києва, Харкова, Запоріжжя, Білої Церкви, Вінниці, Донецької області, Одеси, Дніпра, учасники з Грузії презентують у виставковому центрі «Козак-Палац» широкий асортимент продукції, лояльні ціни та приємні подарунки. Експозиції будуть присвячені золотим та срібним прикрасам, прикрасам з діамантами, натуральному камінню, столовому сріблу, прикрасам з емаллю, біжутерії, ексклюзивним авторським виробам.

Новий учасник запорізької ювелірної виставки – IVERI Handmade Jewelry представить унікальну грузинську техніку гарячої емалі – «Мінанкарі».

Виставковий майданчик «Ювелірного світу» щорічно збирає більше 10 тисяч відвідувачів та надає можливість профільним компаніям якомога ефективніше представити свою продукцію та презентувати новинки.

Щодня для відвідувачів проходитимуть декілька розіграшів прикрас від провідних ювелірних будинків України.
23 вересня організатори запрошують на свято срібла, під час якого відбудуться покази нових колекцій срібних прикрас, лотерея для покупців.

На маленьких відвідувачів у «Козак-Палац» чекають корисні розваги від Центру безперервного розвитку EveRRest.

Урочисте відкриття виставки відбудеться 21 вересня о 12.00.

З детальною програмою виставки можна ознайомитися на сайті: www.expo.zp.ua

Акредитація ЗМІ: (061)213-51-13
e-mail: [email protected]





Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: