Оприскувач садовий в домашньому господарстві

Переглядів: 1301

25 березня 2017 14:07

Оприскувач садовий в домашньому господарстві фото
обприскувач садовий

Компанія "Техніка і технології", яка займається реалізацією сільськогосподарської техніки, зарекомендувала себе з кращого боку на українському ринку по збуту технічних засобів для вирощування сільськогосподарської продукції. Крім цього, тут активно займаються гарантійним та сервісним обслуговуванням, продажем запчастин, устаткування, дають платні консультації керівникам з організації сільськогосподарського виробництва, нових технологій обробітку грунту, активно проводять соціальні проекти. Компанія неодноразово відзначалася як лідер за якістю обслуговування клієнтів.

Потрібно сказати, що тут належна увага приділяється не тільки великим клієнтам, для яких широкий вибір знаряддя для посіву культур, збирання врожаю, різних пристосувань, запасних деталей і так далі.

В інтернет-магазині компанії великий вибір пристосувань для сільських жителів, які вирощують овочі та фрукти на своїх городах і в садах.

Якщо заглянути на присадибну ділянку, то там можна побачити грядки з різними культурами, що відрізняються великою різноманітністю посадки фруктових дерев в саду. Природно, щоб був урожай, їх треба підгодовувати і обробляти хімікатами. Ось тут і можуть стати в нагоді обприскувач садовий, якій пропонують в «Техніці і технології». Вони дуже якісні, зручні в експлуатації, а, головне, прийнятні за ціною:

  • якщо вам необхідно обробити невелику площу або кімнатні рослини, то для цього добре підійдуть такі пристосування марки ОП-301. Вони невеликі, всього на 2-2,5 літра, тому ручні. Але в роботі дуже ефективні;
  • коли необхідно велику площу обробити, тоді на виручку прийде пневматичний обприскувач ОП-202. Його не потрібно часто перезаряджати, тому що розрахований він на 10 літрів діючої речовини. Дуже зручний, забезпечений лямками для носіння на спині;
  • також для обробки великих площ садівникам і городникам знадобиться гідравлічний обприскувач ОГ-101. Маючи стійкість до впливу різних хімічних речовин, він буде довго і надійно служити. Його значна ємність (12 літрів) дозволяє використання цього розпилювача не тільки за прямим призначенням, але і для дезінфекції, побілки, миття вікон, стін, машин.

Придбайте обприскувачі садові в ТОВ «Техніка і технології» - і ви будите задоволені. Тут вас прекрасно обслужать, і дадуть добру пораду. Бо працюють для клієнта! Якщо з'явилися питання, консультанти магазину нададуть всю необхідну допомогу.




Схожі новини: