Яка спідня білизна зараз у тренді?

Переглядів: 1176

29 липня 2016 09:22

Яка спідня білизна зараз у тренді? фото

Декілька сторіч тому жіноча білизна виконувала лише одну функцію – корегувала недосконалості фігури. Сучасна спідня білизна – важливий елемент гардеробу кожної жінки, бо це її зброя та символ сексуальності. Психологи довели, що вродлива й сексуальна спідня білизна додає власниці впевненості. І неважливо, чи демонструє жінка будь-кому свою білизну. Тому вкрай важливо з’ясувати, які фасони та моделі спідньої білизни модні у 2016 році.

Яка жіноча білизна в моді

У цьому році на жінок чекає чимало сюрпризів: розкутість межує з цнотливістю, яскравість — із стриманістю, романтичність — із пристрастю. Тому можна сміливо обирати білизну не лише до конкретних випадків, а й до вашого настрою. Головний тренд цього року – геть стереотипи. А модними у цьому році будуть наступні фасони та моделі.

  1. Ретро-стиль. Дизайнери у 2016-му вирішили повернутися у минуле. Тому зараз модні трусики з високою талією, панталони та бюстьє. Також можна придбати собі декілька корсетів. Не обов’язково мучитися у щільному корсетамі з китового вусу. Можна придбати тканинні варіанти, які виконують більш декоративну функцію.

  2. Мереживо. У цьому році модельєри наче сказилися, бо додають мережива до суконь, джинсів та навіть взуття. Авжеж, «мережева магія» дійшла і до спідньої білизни. У крамниці ви знайдете класичну напівпрозору спідню білизну, трусики с мережевими вставками, а також білизну з мереживом у якості другого шару.

  3. Яскраві кольори та принти. Якщо ви не хочете зображувати «тургенєвську панянку», обирайте яскраві кольори. Цього року вони також в тренді. Більш того, можете сміливо купувати спідню білизну для жінок фіолетового, коралового, яскраво-синього кольору. Не обов’язково купувати трусики й ліфчик одного тону. Можете комбінувати білизну з різних комплектів, головне щоб вона добре гармонувала.

І це не все. Також у 2016 році модні наступні моделі та фасони:

  • плісе на бюстгальтерах;

  • спортивна білизна;

  • моделі push up та балонет;

  • трусики у вигляді шортів;

  • «тваринні» кольорові гамми;

  • золота спідня білизна із додаванням чорного мережива.

Купити модну білизні — лише півсправи

Проблема багатьох сучасних жінок – невміння правильно носити спідню білизну. Тому треба не лишу купувати новинка, а й розуміти, коли та з чим їх носити. Наприклад, не можна вдягати чорний бюстгальтер під світлий одяг. Не треба демонструвати бретелі ліфчика з-під сукні чи майки. Це стосується і прозорих бретелей. За модним етикетом, бретелей не повинно бути видно взагалі. Так само з-під одягу не повинні виглядати трусики. Це виглядає вульгарно та неохайно.




Схожі новини: