Ніжне мереживо і весільний наряд

Переглядів: 1408

2 липня 2016 11:57

Ніжне мереживо і весільний наряд фото

Весільне вбрання для кожної дівчини - це не просто одяг, а вираз її внутрішнього світу, смаку, переваг. Тому створення образу нареченої займає дуже багато часу. Дівчина може собі в уявi створити образ, а знайти плаття буде важко. Полегшити долю сучасних наречених всіляко намагаються дизайнери, створюючи цікаві весільні наряди. Одним з варіантів є сукні, декоровані мереживом або повністю з нього виготовлені.

Історія виникнення мережива

Сам матеріал - мереживо - з'явився в XVI столітті, але він виготовлявся вручну, тому його вартість була дуже високою. З появою верстатів мереживо ставало більш доступним і вже сім'ї багатьох наречених могли собі дозволити мереживний весільний наряд. Першою нареченою, яка наважилася вийти заміж в білій сукні з мережива, була королева Вікторія. Вона керувалася тим, що у неї вже була тканина для пошиття сукні. З тих пір мереживо і весільна сукня вже йшли «рука об руку».

Сучасні мереживні наряди для сучасних наречених

Серед весільних нарядів XXI століття дуже багато суконь виконані з мережива, тому що воно вважається символом ніжності, елегантності та вишуканості. І ті, хто вважають гiпюрові плаття вінчальним нарядом прабабусі, глибоко помиляються. Сучасні дизайнери дуже вдало поєднують пишні фасони суконь і мереживо, тому ми маємо модні і стильні вбрання. Варіанти використання мережива на сукню можуть бути найрізноманітніші:

• квіти на спідниці;

• волани;

• повністю мереживне плаття;

• гіпюрова спідниця;

• шлейф;

Багато дизайнерів дуже вдало комбінують мереживо з шовком, атласом. Наприклад, атласний ліф може бути декорований гіпюром, а спідниця повністю їх мережива. Будь-які весільні сукні оптом можна замовити в інтернет-магазині.

Аксесуари до мереживної сукні

Весільна сукня з мережива вже сама по собі гарна, але правильно підібрані аксесуари не завадять. Яким саме прикрасам віддати перевагу, залежить від моделі вбрання. Якщо плаття з декольте або кокетливим кроєм, то непогано буде виглядати ланцюг, кулон, намисто. Міні-платтячко може бути доповнено браслетом або каблучкою, але головне, щоб не всі прикраси були масивними. Яскравим має бути щось одне: сережки, каблучка або браслет. Якщо не впевнені, чи правильно підібрані прикраси, то краще звернутися до досвідченого консультанта, який зможе дати корисну пораду, тому що спеціалісту легше визначитися з вибором. Також важливу роль грає досвід консультанта.




Схожі новини: