Взяти кредит онлайн на картку

Переглядів: 2475

25 січня 2016 16:11

Взяти кредит онлайн на картку фото

Фінансова криза «познайомила» багатьох українців з позиками і кредитами. Навіть ті, хто ніколи раніше не вдавався до такої грошової допомоги, вимушен звертатися за отриманням коштів в різні організації і компанії. Сьогодні уявити собі життя без кредитів дуже складно, адже далеко не завжди заробітна плата приходить в строк. Трапляються затримки, проблеми з переказами грошей, так і життєві неприємності ніхто не відміняв. Саме з цієї причини багато українців прагнуть підстрахуватися і беруть гроші в борг. Всі види позик можна розбити по наступним категоріям:

1) експрес-позики;

2) довгострокові позики.

3) гроші під розписку

4) кредитні картки

Довгострокові позики зазвичай видаються банками. Такі позики характеризуються великими сумами і беруться для серйозних придбань, розрахованих на тривале користування – квартира, машина і т. д.

Експрес-позики часто відрізняються невеликими сумами і високими відсотками. Такі позики беруться для того, щоб покрити потребу в грошах, що виникла в даний момент. Всі ми стикаємося з терміновими витратами, які неможливо відкласти на завтра. Оплата комунальних послуг, проведення термінових ремонтних робіт, придбання подарунків на весілля приятелям – все це неможливо врахувати в бюджеті. Саме з цієї причини люди все частіше вдаються до експрес-кредитами, знаходячи в них прекрасний інструмент для підстрахування від життєвих проблем і негараздів. Терміново потрібні гроші: де взяти? Існує кілька варіантів термінового отримання коштів.

Експрес-позики, що видаються банками, онлайн-автоматами і микрофинансовыми организациями.

Експрес-позики від банків

Банки пропонують експрес-кредити, які можна отримати на спрощених умовах. Проте варто пам'ятати, що банки дуже ретельно підходять до перевірки платоспроможності позичальника. Доведеться нести довідки про доходи, довідки з місця роботи і т. д. Експрес-кредити в банках зазвичай видаються протягом трьох днів, що навряд чи влаштує людину, якій потрібні термінові гроші. Такі позики є невигідними для банків, оскільки є ризикованими і дорогими в плані обслуговування.

Багато банків взагалі не пропонують подібних програм кредитування.

Кредитні онлайн-автомати

Отримання онлайн-кредитів на Webmoney або у інших платіжних системах – ще один вірний спосіб уникнути кризових ситуацій у плані коштів. Однак важливо пам'ятати, що кредитні автомати далеко не завжди працюють прозоро і чесно. Деякі кредитні автомати закладають приховані комісії та інші виплати, внаслідок чого людина добровільно підписується під серйозний фінансовий гніт. Також важливо враховувати той факт, що для отримання кредитів на гаманці Webmoney необхідно мати персональний атестат, а також високий рівень ділової активності. Все це виставляє свої обмеження, тому багато користувачів оминають стороною даний спосіб отримання кредитів.

Мікрофінансові організації

Нарешті, найпоширеніший спосіб отримання експрес-позик – це звернення до мікрофінансові організації. Перевагою такого підходу можна назвати швидкість отримання кредитів і відсутність різних перешкод. Микрофинановые організації лояльно підходять до визначення платоспроможності клієнта, не вимагають ніяких довідок або поручителів. Мікрофінансові організації видають позики клієнтам навіть з негативною кредитною історією, що найчастіше є останнім можливим способом хоч якось взяти грошей у борг. Повертати кредит потрібна частинами у встановлені терміни, які зазначаються під час оформлення заявки на позику.




Схожі новини: