Что мелитопольские общественники потребовали у Президента (ТЕКСТ)

Переглядів: 2061

1 грудня 2015 17:40

Что мелитопольские общественники потребовали у Президента (ТЕКСТ) фото
Сегодня на мероприятии, посвященном второй годовщине мелитопольского Майдана, общественники подписали обращение к Президенту Украины. В нем активисты требуют настоящей люстрации и борьбы с оккупантами и угрожают готовностью к "перманентному протесту".

Приводим текст обращения:

"21 листопада 2015 року сплив другий рік від початку Революції гідності. Єдиний результат - зміщено кліку Януковича, але наслідків бандитського правління не подолано. До обрання президентом ВИ обіцяли докорінні зміни, жити по-новому, жити вільно, жити безбідно, жити чесно! Перші кроки є, та цього замало. Життєво важливих реформ немає. Після майданний період призвів до ще більшого зубожіння українців, а владу прибрали до рук усе ті ж олігархи та їхня обслуга. Продовжуються окремі практики попереднього режиму, досі не проведена реальна люстрація чиновників, суддів та правоохоронців, ставленики "регіоналів" досі займають керівні посади в уряді Арсенія Яценюка, зокрема МВС, судах та прокуратурі, деякі представники влади продовжують обслуговувати інтереси олігархів, що призводить до знедолення українців.

Вимогу Майдану про ліквідацію олігархічного режиму не виконано. Наша держава й далі перебуває під впливом "русского мира" у мовній, інформаційній та культурній царинах. Не вжито реальних дій для повернення Криму. На Донбасі, попри деклароване владою перемир'я, продовжують гинути українські захисники. Вимагаємо не допустити аби терористи, які вбивали та продовжують убивати українців, отримали амністію, стали місцевими депутатами, створили власну міліцію, суди тощо, а український народ із власної кишені був змушений відбудовувати Донбас, знищений Путіним та його бойовиками.
Висловлюємо свою категоричну незгоду із репресіями правоохоронної системи через застосування вибіркового правосуддя. Ми засуджуємо численні безпідставні затримання і арешти членів патріотичних організацій та партій, активістів волонтерського руху та учасників добровольчих підрозділів.

Разом з тим, діячі злочинного режиму Януковича не понесли покарання за корупцію та злочини проти повсталого народу на Майдані восени-взимку 2013-2014 років, в першу чергу за вбивство Небесної сотні, не притягнуті до кримінальної відповідальності сепаратисти та посібники російського агресора в Криму та Донбасі, що однозначно свідчить про відсутність радикальних реформ правоохоронної та судової систем, що, своєю чергою, може привести до контрреволюції і реваншу негідників.
Зарплати і пенсії в Україні залишаються найнижчими в Європі, а бідній людині важко бути вільною. Втричі упав курс гривні, непомірно ростуть ціни і тарифи. Гальмується податкова реформа, яка б знизила тиск на малий і середній бізнес. Не знято «корупційний податок» на економіку. Не створене вільне конкурентне середовище і сприятливий інвестиційний клімат, високий рівень безробіття та корупції. Вимагаємо продовжити кроки по деолігархізації та демонополізації економіки, зміни її структури від сировинної до інноваційної.

Вимагаємо усунення наслідків правління Януковича, зупинення реваншу олігархату, здійснення справжньої люстрації, справжньої боротьби з корупцією та окупантом!
Допоки цих основних вимог не буде виконано, ми готові до перманентного протесту - по суті продовження Революції гідності!".


Имя:
Ваш комментарий:

Zloy
1 грудня 2015 г. (20:39)
Да-да, они обязательно вас тупорылых послушают
Voron
2 грудня 2015 г. (08:51)
Ну уж не таких как ты ватников слушать! Эти люди хоть что-то делают: ОНИ ТРЕБУЮТ СОЗДАНИЯ УСЛОВИЙ ДЛЯ ЛУЧШЕЙ ЖИЗНИ ДЛЯ СВОИХ ДЕТЕЙ В БУДУЩЕМ. А ты лежишь на диване, чухаешь я..а и бухтишь. Ты же плесенью обрастаешь от злости.
Алех
2 грудня 2015 г. (09:27)
Мы и видим, как эти ублюдки создают лучшие условия. Вешают рогулям лапшу про украина понад усе. А рогули и ради хлебвть за обе щеки!
ivan88
2 грудня 2015 г. (08:58)
Вимагаємо усунення наслідків правління Януковича, зупинення реваншу олігархату, здійснення справжньої люстрації, справжньої боротьби з корупцією та окупантом! 
Порошенко, Аваков, Тарута, Коломойский - это не олигархат ли случайно? 
Саакашвили и иже с ними *швилли, Яреськи, Гайдарки, и прочая пиздабратия - это не оккупанты ли?
Сеня, мразь, строил из себя приличного, у меня раньше была на него надежда (года три назад), как и на Юща в свое время... но... похоже выходцам с нацбанка верить нельзя((


Схожі новини: