Вже третій за останній час: у райадміністрацію Запоріжжя призначили нового голову

Переглядів: 194

19 травня 2024 23:30

Вже третій за останній час: у райадміністрацію Запоріжжя призначили нового голову фото

Головою районної адміністрації по Комунарському району Запоріжжя призначили Володимира Волобуєва

Володимир Олександрович став третім керівником райадміністрації за менш ніж два місяці.

Так, 9 квітня залишив посаду багаторічний керівник Олександр Кузьмін. Його місце зайняв Геннадій Єланський. 26 квітня він передав естафету Володимиру Оніщенку. А 16 травня головою Комунарської РА призначено Володимира Волобуєва.

Робота в органах місцевого самоврядування для Володимира Олександровича не нова, але працював він на більш високому рівні — був заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Вперше на цю посаду начальник управління підготовки продукції “Запоріжсталі” був призначений, коли Володимир Буряк виграв  вибори на посаду Запорізького міського голови.

Володимир Володимирович на вибори, нагадаю, йшов як головний інженер цього “Запоріжсталі” з понад 30-річним стажем. Після його перемоги меткомбінат делегував на ключові посади у міську раду багатьох заводчан. У тому числі місце роботи змінив і Володимир Волобуєв. На сесії його також ввели до складу виконавчого комітету Запорізької міської ради.

Коли Володимир Буряк у жовтні 2020 року вдруге виграв вибори, він знову взяв у команду своїх заступників Волобуєва. Але... У міську раду пройшли партії, які також хотіли всадовити своїх представників у керівні крісла. Буряк чинив опір як міг, але депутати на кілька місяців заблокували роботу міської ради, шляхом нереєстрування у сесійній залі, через що міський голова не міг провести сесії для прийняття важливих рішень.

Протистояння закінчилося тим, що у результаті перемовин Володимир Буряк був вимушений прийняти умови лідерів депутатських фракцій і дати згоду на заміну своїх заступників і секретаря ради, яким за результатами виборів став Анатолій Куртєв. Володимир Волобуєв був звільнений 23 квітня 2021 року, його також вивели із складу міськвиконкому.

Згідно декларації, Володимир Волобуєв перейшов працювати головним спеціалістом відділу реєстрації фізичних осіб по Олександрівському району (у декларації була зроблена примітка “кандидат на посаду”). Чи з цієї посади Володимир Волобуєв став головою Комунарської райадміністрації - невідомо.




Схожі новини: