У Запоріжжі затримали продавця амфетаміну

Переглядів: 166

14 травня 2024 09:40

У Запоріжжі затримали продавця амфетаміну фото

43-річний чоловік у середмісті продавав наркозалежним особам заборонені речовини.

Правоохоронці отримали інформацію про те, що місцевий житель розповсюджує наркотичні речовини на території обласного центру.

У межах кримінального провадження, відкритого за ознаками злочину працівники поліції задокументували два факти збуту фігурантом наркотичного засобу «амфетамін». 11 травня його затримали на гарячому під час чергового продажу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області. 

Свій «товар» правопорушник реалізував клієнтам у спосіб «із рук в руки» за ціною 1000 гривень за 0,5 грама. На момент затримання він мав при собі два зіп-пакети із порошкоподібною речовиною (попередньо – «амфетамін»), понад 3000 гривень, чотири банківські картки.

Цього ж дня поліцейські провели санкціоновані обшуки за місцем проживання фігуранта, а також в орендованому ним гаражі та транспортному засобі. У результаті заходів виявили та вилучили електронні ваги, зіп-пакети, банківські картки.

На цей час слідчі під процесуальним керівництвом Вознесенівської окружної прокуратури вже повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

 Зловмиснику загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

 




Схожі новини: