Підозрюється невістка: в елітному селищі Запорізького району від побоїв померла жінка

Переглядів: 158

6 травня 2024 20:55

Підозрюється невістка:  в елітному селищі Запорізького району від побоїв померла жінка фото

На Запоріжжі поліцейські повідомили про підозру жінці, яка спричинила свекрусі смертельні тілесні ушкодження

4 травня близько 16:50 до поліції зателефонував мешканець селища Сонячне Запорізького району та повідомив про те, що побили його літню сусідку і вона померла. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу №6 (Запорізький) Запорізького райуправління поліції.

Правоохоронці з’ясували, що 84-річна потерпіла мешкала із сином та його дружиною. За станом здоров’я вона не могла самостійно пересуватися.

4 травня між  старенькою та 52-річною невісткою, яка перебувала у стані алкогольного сп’яніння, стався побутовий конфлікт. Остання не стримала агресії і спричинила матері чоловіка чисельні удари по голові та тулубу. Жінка померла у власному ліжку, попередньо, внаслідок отриманих травм.

Зловмисницю затримали на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Наразі під процесуальним керівництвом Запорізької окружної прокуратури працівники поліції повідомили фігурантці про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.  За скоєний злочин підозрюваній загрожує до 10 років позбавлення волі.

Їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває, - повідомляє  відділ комунікації поліції Запорізької області.




Схожі новини: